H&M Clean Canvas Lip Scrub | Dudak Peelingi

Merhaba
Bugün bloğumda bir dudak peelinginden bahsedeceğim. Bu ürünü sevgili +birbuketkozmetik 'in videosunda görüp almaya karar verdim.
Minik bir cam kavanoz içinde içeriğinde bolca tanecikli şeker bulunan kokusunu sevip sevmediğine karar veremediğim bir peeling.
Öncelikle neden dudak peelingi kullanmayız azıcık ondan bahsedeyim. Dudaklarımız çok hassas bir deriye sahip. Ve çeşitli sebeplerle çok fazla kuruyup çatlıyorlar. Çok iyi bir nemlendirici de kullansak dudaklarımız mutlaka deri atar ve yenilenir. Bu gibi durumlarda da dudağımıza uyguladığımız rujlar parça parça durur. Kalkan derilerin arasına girer homojen durmaz ve çok kötü bir görüntü oluşur. İşte bu gibi durumlarda düzenli peeling yapılırsa dudaklardaki kurumuş ve ölü deri arındırılır. Böylece hem dudaklar beslenir hem de rujlar daha düzgün ve homojen deriler kalkar ve peeling kullanma ihtiyacı duyarım.
Bundan önce online alışveriş ile satın aldığım Elf dudak peelingini kullanıyordum. Okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz. Bu bitince de kendi yaptığım peelingi kullandım. Onun için de BURAYA tıklayabilirsiniz.
İçindeki tanecikler biraz büyük olduğundan dikkatli olmak lazım. Yoksa benim gibi dudaklarınızı çizmek suretiyle zarar verebilirsiniz. Yapısı yani tanecikleri saymazsak oldukça kremsi.
Bence tek dezavantajı elle uygulanıyor olması. Ben İpelina ( görsel ve inceleme için BURAYA tıklayınız ) makyaj düzeltme çubuklarının yassı kısmını kullanıyorum. Hem daha hijyenik oluyor bende daha rahat uyguluyorum. Sonrasında bir disk pamukla tanecikleri temizleyip dudaklarımı her hangi bir dudak nemlendiricisi ile nemlendiriyorum. Genel olarak memnunum. Bir tek kokusunu ve dudaklara sürdüğünüzdeki o yoğun koku ve tadı sevip sevemediğime karar veremedim.
Ancak illa bunu almak gerekli mi tabi ki hayır. Ben tabi ki blog yazdığım için piyasa da bulunan diğer dudak peeliglerini de alıp kullanmayı planlıyorum ancak illa böyle bir peeling almanıza gerek yok.
Ben mesela bu bitince bunun içine herhangi sevdiğim bir dudak nemlendiricisi ile azıcık tercihen esmer şekeri karıştırıp koymayı planlıyorum. İnstagramda da kesin paylaşırım. Daha önce dudak peelingi yapımını paylaştığım için yeniden burada paylaşmam sanırım. Sadece ruj kaına değil kavanoza koyacağım tek fark bu olacak.
Benim bu peeling ile ilgili düşüncelerim böyle. Yani bulunduğunuz yerde H&M yoksa çok da üzülmeye gerek yok :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder