The Balm Balm Shelter İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu bir fondöten.
Aslında Balm Shelter için tam fondöten de demek olmaz. Renkli nemlendirici diyelim.
Bu ürünü gördüğüm kadarıyla seven tam seviyor ama alışamayanda nefret ediyor.
Ben bantlamadım. Alırken böyleymiş nasıl kendimden geçmişsem artık eve gelince fark ettim :)
Ben 9-10 defa kullandım. Hatta hiç bir yere gitmeyecek bile olsam evde sürüp deneyimledim ki en azından Kadınlar Günü indiriminde alıp almamak konusunda net bir fikrinizin oluşmasına yardımcı olsun diye. Ama nefret etmesem de çok güzel bayıldığım bir ürün de diyemiyorum.
Ama cilde daha sağlıklı bir görünüm verdiğini söyleyebilirim.
Ürün yanılmıyorsam 5 renkten oluşuyor. Light , light-medium , medium , medium-dark ve after dark.
Gerçekte fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum çünkü kasaya geldiğimde kasa bozuldu ve fiş kesemediler. Ama aldığımda %40 indirimliydi ve 26 TL civarındaydı.
Ben medium renginin testerını denedim ve tam oldu ama medium rengi ellerinde yoktu bende çok acelem varmış gibi light-medium rengini aldım. Gerçi bu renkte gayet güzel oldu.
İçeriğinde 64 ml ürün barındıran bir renkli nemlendirici. Normalde bu tarz ürünlerin 15-20 hadi bilemedin 30 ml ürün barındırdığını düşünürsek oldukça fazla bir ürün ve azıcık bir ürün bile tüm yüzünüze yetiyor. Unutmadan 24 ay raf ömrü var. Ve 18 spf koruma faktörü içeriyor.
Ambalaj olarak aynı ambalajın tepesine pompa koysalar mıydı acaba dedim. Ama sıkıntı yok :)
İlk sürdüğümde bu ne yaa ne kadar ıslak yapış yapış dediğimi itiraf etmeliyim. Ama sonraları kullanmadan önce çalkaladım ve daha kıvamlı bir ürün geldi tüpten. Bir de ilk uyguladığımda nemli süngerle uyguladım sanırım bu yüzden de çok ıslak geldi bana.
Sonraları Real Techniques 'in stippling brush buffing brush ve expert face brush ı ile denedim en iyi sonucu buffing brush ile aldım.
Kapatıcılığı azdan ortaya doğru diyebilirim. Hatta fotoğrafları da  özellikle cildimin sıkıntılı olduğu bir dönemde çekmek istedim ki ne kadar kapatıcı olduğu görülsün diye.
Benim cildim karma ve balm shelteri kullanmadan önce de sivilcelerim raydan çıkmıştı ama sanırım bunu kullanmaya başlayınca biraz daha çoğaldılar gibi. Gerçi son 4-5 gündür cildime hiç bir şey sürmüyorum ama halen geçmiş değil sivilcelerim.
ürün yok
Şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama ben balm shelter dan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü ben sivilceli cildime peeling yapmak gibi bir gaflete düştüm belki sivilcelerim geçer diye ama daha çok dağıldılar. Bu yüzden tek başına balm shelter sebep oldu demem hata olur.
ürün var
Bu arada yağlı ciltlilerin çok hoşlanacağını düşünmüyorum çünkü gün içerisinde parlama yapıyor ve pudra ile arada sabitlemek gerekebilir.
Ayrıca pudra ile sabitlesem bile tüm gün beni idare etti sabah yaptım akşam hala duruyordu diyemem. Yani uzun saatler dışarıda kalacaksanız sizi fazla idare etmez 2-3 saate uçar gider.
Benim ürünle ilgili düşüncelerim böyle. Yeniden alır mıyım? Hayır almam. Çünkü zaten kocaman ve ne zaman biter bilmiyorum ayrıca yeni şeyler denemek istiyorum :) Sizlerin düşünceleri nedir yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder