Essence I Love Extreme Crazy Volume Rimel

Merhaba
Bir kaç günlük aradan sonra yeniden bloğumun başındayım. Halledilmesi gereken ufak tefek şeyleri de hallettikten sonra artık bloğumda daha içime sinen bir hal aldı. Yine de sizin beğenmediğiniz bir takın şeyler varsa yorumlarını bekliyorum.
Şimdi gelelim bana kullandığım ilk andan beri değişik şeyler hissetmeme neden olan rimele. Öncelikle ben rimeli sevgili +SeV OnU 'nun Youtube kanalında ve başka bazı Youtuberlarda sık sık görüyordum. Öyle ki sıklıkla bu rimeli kullanıyor ve sürekli övüyorlardı. Ben de daha fazla dayanamadım ve nasılsa 10-12 TL civarı bir rimel hem blogda da inceleme fırsatı bulurum dedim. Ve eve geldim denedim.
Bu aşamada rimelden bahsetmek istiyorum çünkü benim aldığım pembe ambalajlı olan. bir de bildiğim kadarıyla siyah ambalajlı olan var. Onu da arıyorum ve bulursam alacağım ki aralarında ne gibi bir fark görelim diye. Bir de mavi üzerine pembe yazılı olan var. Onunda adı bu rimelle aynı yani aynı isimle 3 farklı rimel var. En kısa zamanda onları da alıp bir karşılaştırma yazısı yazmak istiyorum.
Rimeli ilk açtığımda alıp denediğim ve memnun kalmadığım Sephora Rimel ile aynı fırçaya sahip olduğunu görünce çok üzüldüm. Çünkü aynı rimel düşüncesi oluştu. Bu rimelin fırçası da Sephora'nınki gibi fırçası uzun ama fırça üzerindeki minik plastik tarakçıklar kısaydı.
Bu arada sıklıkla dönüş aldığım bir konuya da değinmek isterim. Neden rimellerinin rengini yazmıyorsun diyorlar. Çünkü benim kullandığım tüm rimeller siyah. Bir gün renkli bir rimel kullanırsa tabi ki belirtirim.
Benefit Roller Rush - Rimmel London Scandaleyes - Loreal Million Lashes Excess
Gelelim ilk izlenimime. Rimeli ilk sürdüğümde ah Sevda dedim nesini beğeniyordun bu rimelin? Büyün kirpiklerim yapıştı ve bulaştı. Bende haliyle büyük hayal kırıklığı ile rimeli çekmeceye koydum.
Ama tabi ki ilk kullanımda tam notunu vermem hiç bir ürünün. Bu ilk izlenimdi. Bir kaç gün sonra yeniden denedim. Bu defa daha özenli sürdüm. Çünkü ilk sürdüğüm denemeydi. Özensiz davranmış olabilirdim. Ama bu defa full makyajlıydım ve makyajımın bozulmasına izin veremezdim çünkü her hangi bir bulaşma yada ilk defasında olduğu gibi yapış yapış durma gibi bir durum olursa telafi edecek zamanım yoktu. Yine de riske girdim ve bu defa daha sakin ve özenli bir şekilde fırçayı kirpik dibime oturtup sağ sol zigzag yaparak uca doğru taradım ve inanamadım.
Kirpiklerimi inanılmaz uzattı ve hacim verdi. Ancak hala biraz bir kaç kirpiğimi birbirine yapıştırıyordu.
Bunu da fırçasını tarama açısından çok beğendiğim Rimmel London Scandaleyes Rimel veya Benefit Roller Rush Rimel ile tarayarak hallediyorum. Hatta böylece daha uzun ve tek tek ayrılmış kirpiklere kavuşuyorum.
Gün boyunca bende akma bulaşma ufalanıp göz altlarına gökülme gibi bir problem olmadı. Kirpiklerim gün içerisinde kıvrıklığını yitirip düşmedi. Sabah erken saatlerde sürdüğüm rimel gece geç saatlere sabit durdu. Ama bu sabitlik kirpikleri sertleştirip kıtır kıtır yapan ve rahatsızlık veren cinsten değil. Hatta kirpiklerimi ellediğimde çok hafif rimel uygulanmış gibi yumuşak.
Daha bugün bile kirpikleriniz takma mı yada ipek kirpik mi diye sorular aldım. Özellikle yakın çekim ve rimelsiz Essence rimelli ve ve son kat taramak için kullandığım Roller Rush rimelli hallerini koydum.
Resim yazısı ekle
Hatta özellikle rimelsiz halini de koydum ki öyle aman aman kirpiklerimin olmadığını görün. Benim tek sırrım diyeyim tüm makyajıma uğraştığım kadar hatta daha fazla kirpiklerle uğraşıyorum. Ama şunu da belirteyim asla iki kat sürmüyorum. Şöyle tabi üst üste rimel sürüyorum ama ilk kat rimeli sürüp bir dakika bekleyip ikinci katı sürmüyorum. 5 dakika boyunca mesela sıkılmadan sürekli tarıyorum kirpiklerimi. Böyle anlatmak biraz zor ama video çekmeye başladığımda bununla ilgili özellikle bir video hazırlamak istiyorum.
Kısa bir not kaşlarımın kusuruna bakmayın. Bu aralar döküldükleri için bir süre aldırmamaya karar verdim ki boşluklar dolsun hem de biraz kendine gelsin kaşlar. Bu nedenle affınıza sığınıyorum.
Ben rimeli Gratis mağazasından aldım ancak büyük Migros ve Rossmann mağazalarında Essence standını bulabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder