Victoria's Secret Beauty Rush Lipstick Poppy Sicle

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Trendyol.com alışveriş sitesinden aldığım VS ruj. Hatta itiraf etmeliyim ki bu benim ilk kırmızı rujum :)
Kırmızı rujların bana yakışmadığını düşündüğüm için almak bir kenara denememiştim bile. Sonra arkadaşımda bu ruju gördüm. Aslında arkadaşım ruja baksana tadı şeker gibi deyince denedim ve hem rengine hem tadına vuruldum :)
Tadına mı? dediğinizi duyar gibiyim. Evet. Ruj basbayağı şekerli gibi. Ruju sürüp dudaklarınızı ıslatmak için hani yalarsınız ya işte o zaman tadını oldukça baskın şekilde alıyorsunuz.
Kokusu da aynen pamuk şekeri gibi :)
Ben bir tane aldım dayanamadım bitmeden bir tane daha aldım. Ama nedense ülkemizdeki Victoria's Secret mağazalarında renkli kozmetik satılmıyor. Yani sadece lip glosslar var. Keşke renkli kozmetikleri de ülkemizde satılmaya başlansa.
Ama Amerika'da yada yurtdışında yaşayan arkadaşınız akrabanız varsa alabilirsiniz. Yada ülkemize gönderim yapan yabancı sitelerden de alabilirsiniz.
Önceleri Victoria's Secret Türkiye'ye gönderim yapıyordu. Hala yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa oradan da alabilirsiniz.
Ruja gelecek olursam tabi ki tek olumlu yönü tadı ve kokusu değil. Rujun rengi ambalajda neyse dudağınızda da o. Öyle saydam değil yani. Pigmentasyonu gayet başarılı. içinde altın ışıltılar var ama bu ışıltılar asla sim değil. Belli belirsiz ama harika bir yansıma katıyor. Kalıcılığı ortalama bir rujdan bir tık daha iyi ama saatlerce kalıyor diyemem.
Yine de bu altın yansımalı kırmızı ruja bayılıyorum. VS kozmetik ürünlerini bence bulduğunuz yerde kaçırmayın. Ben far paletinden de rujundan da fazlasıyla memnunum. Yani kısacası alın aldırın :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder