Note Cosmetics Mattemoist Lipgloss

Merhaba
Bugün aldığım ilk günden beri severek kullandığım Note markasına ait kalıcı mat rujlarından bahsedeceğim.
Bir çoğumuzun sıkıntısı mat rujlar... Çünkü hem mat olacak hem kalıcı olacak hem de dudakları kurutmayacak ürünler arıyorduk ki Note imdadımıza yetişti.
Aslında bu rujların yapısına çok benzer Nyx markasının lip butterları vardı ama maalesef her yerde bulamıyorduk artık temelli bulamayacağız çünkü Nyx ülkemizden çekildi :( Allahtan daha önceden 2 tane alabilmişim. Neyse onlarında incelemesi yakında burada olacak.
Şimdi daha ulaşılabilir olan Note markasına dönelim. Dediğim gibi mat ve kalıcı ruj bulmak kolaydı ancak dudakları kurutmayan tazelemek istediğinizde 2. katı sürdüğünüzde pütür pütür durmayan kremsi kalıcı mat rujlardı hayalimiz. Note sağolsun hepimizi duymuş olmalı ki bu Mattemoist serisini çıkardı.
Bende normalde 24 TL olan bu rujlardan %50 indirimde 4 tane aldım :) böylece 2 tanesi bedavaya gelmiş gibi oldu. Yani tanesi 12 TL idi.
Renklerin pigmentasyonu harika. Tek katta oldukça örtücü rujlar. Eğer hunharca yemek yemiyorsanız yemek yeseniz bile çıkmıyorlar.
 Oldukça kremsi bir yapıları var. Süngerli aplikatörleri fırçalı aplikatörlere göre hep daha çok sevmişimdir. Bu rujların aplikatörü de sünger ve sürümleri dudak kalemi kullanmasanız bile çok kolay. Tabi kırmızı renkte illa dudak kalemi kullanmak her zaman daha güzel sonuç veriyor diye düşünüyorum. Tabi bir de koyu renklerde :)
Gün sonunda çıkarmak da gayet kolay. Bildiğiniz gibi bazı kalıcı rujları çıkarmak için çift fazlı içeriğinde yağ bulunan ürünler kullanmak gerekiyor. Ama bu rujlarda böyle bir sorun yok. Her türlü makyaj temizleyici ile çok kolay çıkıyor.
En favorin hangisi diye sorarsanız aslında hiç biri ayırt edemeyeceğim kadar çok seviyorum. pembe ve coral renkteki yaz aylarında on numara :) 403 ise yoğun göz makyajlarında favorim. Jolly ise kiremit rengiyle stantta gönlümü ilk fethedenlerden :)
Ben bayıldım. Hatta şuan da Note markası indirimde. Ben henüz gidemedim ama giderseniz mutlaka bu rujlara da bakın deneyin. Sonra çıkın dolaşın performansını beğenirseniz de indirim bitmeden alın aldırın :)
Kendinize bakın sevgiler. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder