Note Cosmetics Full Coverage Concealer

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu bir göz altı kapatıcısı.
Bildiğiniz gibi Note markasına nedense çok önyargılıydım ve uzun bir süre hiç bir ürününü almamak için direnmiştim. Sonunda kızımın ısrarıyla pembe bir glossunu aldığım markanın sonra fondötenini kapatıcısını ve iki renk glossunu daha aldım.
Neden aldım? Çünkü gerçekten önyargı hiç güzel bir şey değil. İyi ki Irmak o gün o pembe gloss içi ısrar etmiş almışım ve devamı gelmiş.
Kapatıcı her şeyden önce argan yağı ve soya proteini içeriyor. Bu sayede göz altlarının daha canlı görünmesine yardımcı oluyor ve tabi içeriğindeki vitaminlerle de cildi destekliyor.
Ayrıca paraben ve parfüm içermemesi büyük artı.
Peki gelelim performansına.
Kapatıcı bence pudra bitişli bir yapıya sahip. Sürer sürmez hemen dağıtmak gerekiyor yoksa çok çabuk sabitleniyor. Ben en iyi uygulamayı nemli makyaj süngeri ile yapabildim. Böylece çok daha homojen ve iyi bir görüntü elde ettim.
Sünger uçlu aplikatörüyle sürmesi kolay. Ve gerçekten tüm gün kalıcı. Yapısı kalın olmasına rağmen bence sorunlu ve yoğun morlukları bulunan göz altları için tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum. Bence morluklar turuncu yada somon rengi bir kapatıcıyla nötrlenirse ve üzerine Note kapatıcı uygulanırsa daha sağlıklı ve aydınlık bir görüntü elde etmek mümkün.
Ayrıca özellikle belirtmeliyim gerçekten tam gün kalıcı. Ben dün sabah altıda makyajımı yaptım ve yukarıdaki fotoğrafı akşam 10 civarında çektim. Ne çizgilerime dolmuştu ne de uçup gitmişti.
Tabi pudralı bir bitişi olduğundan göz altlarınızı çok iyi nemlendirmeniz şart. Yoksa mutlaka göz çizgilerinize dolacaktır. Daha önce denediğimde aceleden cildimi nemlendirmeden sürdüm ve çizgilere doldu maalesef.

akşam 10'da çekilmiş fotoğraf
Bir diğer sıkıntı da aslında genel sıkıntı sanırım fondöten ve kapatıcıların oldukça sarı alt tonlu olması. Hatta kapatıcıları da esmerler için biraz açık kalıyor ama ben yine de 03 sand rengini seçtim. Gayet memnunum. Toplamda 4 rengi var zaten.
Note markasına bazı Watsons mağazalarından ve kozmetik mağazalarından bulabilirsiniz. Ayrıca kendi sitesinden  online alışveriş yapabilirsiniz. Evet renk açısından riskli ama ben riski seviyorum :)
Ben genel olarak çok memnun kaldım. Bittikçe alır mıyım? Daha elimde 2 tane Mac Pro Longwear var ama yine de bittikçe alabilirim.
Sizin memnun kaldığınız kapatıcılar neler? Note markasında mutlaka denememi tavsiye ettiğiniz ürün varsa yorum kısmına yazarsanız alır dener ve incelerim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder