Mini Kozmetik Giyim Alışverişi

Merhaba
Bugün sizlerle dün yaptığım minik bir alışverişi paylaşacağım.
Daha önce deneme boy pigment farlarımı çok yer kaplıyor diye 8'li ilaç kutularına boşaltmıştım ama kutular yetmeyince yarım kalmıştı. Kutu almak için Yalova Watsons'a gittim ama maalesef kalmamıştı. Bende bir alana bir bedava olan Rimmel London 60 Second ojelerinden aldım 4 tane. İkisini aynı renk aldım çünkü çok hoşuma gitti. Toplamda 4 ojeye 10 TL verdim.
Sonra dün kızımın okul çantası küçük geliyor diye İzmit'e gidelim çanta alalım dedik. Tabi ben yine boş durmadım Watsons'a ilaç kutusu bakmaya gittim. Bir de ne göreyim ilaç kutuları bir alana bir bedava. Hemen aldım tabi. Sonra yine ojelere takıldı gözüm 3 tane de oje alıp bu alışverişi de burada tamamladım diyordum ki Flormar'ın standını gördüm bir üst katta. Hemen oradan da iki oje aldım :)
Sonra Koton mağazasında %70e varan indirimi görünce bir bakayım dedim ama her zamanki gibi hiç bir şey kalmamıştı. Kalanlarına da insanlar nasıl daldıysa artık askılarından çıkarıp resmen fırlatmışlar sağa sola. Ancak iki üst alabildim. Biri normal siyah basic bir tişört. Diğeri ise gümüş simleri olan desenli bir yazlık bluz. Desenli olanı 19 TL diğer basic tişört ise 12 TL idi.
Koton'un takılarının hastasıyım. Hazır indirime gitmişken eklem yüzüğü ve bilezikler aldım. Yüzükler 9.90TL bilezikler 12.90TL idi. Hatta Kotondan çıkınca LCW'ye gittim minicik tekli bir eklem yüzüğünün 18 TL olduğunu görünce de yuh dedim iyi ki Koton var :)
Oradan çıkınca Penti mağazasına girdim. Kızımın okulu için fıstık yeşili çorap arıyordum. Nihayet buldum ve aldım. Yanında da Irmak için kedili Zeynep için kelebekli çoraplar aldım. Bir de kendim için bilekte biten soket ince çoraplardan aldım. Kotlarımda topuklu ayakkabı giymek istediğimde bu çorapları giymeyi seviyorum. Çoraplar genel olarak 6-7 TL civarındaydı.
Sonra Mudo'ya girdim. Bu mağazada da harika indirimler vardı ama kendime pek bir şey bulamadım yine. Çok hoş çantalar vardı ama kararsız kaldım almadım. Tabi sonra almadığım için pişman oldum. Ben 5-6 tane çantaya baktım hepsi 59 TL idi.
Sonra eşim için spor bir ceket almak istiyordum. Bizim 14 Şubat 11. evlilik yıldönümümüz olacak. Ona hediye almak istiyordum. Tam aradığım gibi bir ceket buldum ve 269 TL 'den 89.90 TL'ye düşmüştü.
Tabi her zaman ki gibi dayanamadım ve hediyemi eve gelir gelmez verdim. Eşimde bayıldı. Aynı ceketin krem rengi de vardı. Eğer hoşunuza gittiyse kaçırmayın derim.
Benim mini mini kaçamak alışverişim böyleydi. Hazır indirimler devam ederken kaçırmayın derim. Mutlaka zevkinize hitap edecek bir şeyler bulabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder