Yves Rocher Avoine Agricalture Bio Organiz Oats Silky Lotion \ Organik Yulaf Özlü Vücut Sütü

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu şu soğuk kış günlerinde vücudumuzun da çok ihtiyacı olan nemlendirici bir vücut sütü.
Yves Rocher markasıyla çok geç tanıştığım için kendime kızsam da her mağaza ziyaretimde yeni bir şeyler alıp deniyorum ve her birine hayran kalıyorum. Kayısılı yüz peelinginden sonra bu vücut sütü de severek kullandığım ürünler arasında.
Aslında bu vücut sütünün yulaflıdan başka zeytinyağlı böğürtlenli Hindistan cevizli  ve frambuazlısı da var. Ben bu kokularında aşığıyım ama vücuduma sürüp ortalıkta böğürtlen Hindistan cevizi gibi kokarak gezmek istemiyorum. Bu nedenle diğerlerine göre kokusu daha hafif olan yulaflıyı seçtim.
İçeriğinde yalnızca organik yulaf değil avokado organik aleo vera badem ve organik karite de var.  Yani tam bir bitkisel protein bombası :)
Yağsız dokusu ile cildiniz tarafından anında emiliyor. Kadife gibi bir his bırakıyor. Yapısı oldukça hafif ve eğer cildiniz aşırı kuruysa belki nemlendirmesi hafif gelebilir. Ama benim cildim için yeterli bir men sağlıyor.
Ayrıca ürün dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.
400 ml bir ürün ve oldukça bereketli. Ben ürünü mağazadan aldım. Online alışveriş ile de www.yvesrocher.com.tr adresinden de alabilirsiniz. Ancak belirtmeliyim ürün pompasız ve yanılmıyorsam 5 TL civarında bir de pompa satın alıyorsunuz. Ben aldığımda ürün 24.90 TL idi. Şuanda da sitesinde bazı çeşitleri 24.90 TL den bazı çeşitleri ise 19.90 TL den satılıyor. Benim kullandığım yulaflı olan da 19.90 TL.
Ben günlük kullandığım gibi özellikle duş sonrası da severek kullanıyorum. Yine de kararsızsanız eğer almadan önce tester isteyebilir deneyip karar verebilirsiniz.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isteseniz aşağıdaki bağlantılara tıklamanız yeterli. Bu ve bunun gibi inceleme yazıları hoşunuza gidiyorsa daha fazlası için bu siteye katıl butonuna tıklayarak bloğuma üye olabilir her şeyden ilk önce sizin haberiniz olmasını sağlayabilirsiniz. Kendinize çok iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder