Mini Kozmetik Alışverişim - 2

Merhaba
Bugün aslında hiç aklımda yokken tamamen piyangodan çıkan bir alışverişten bahsedeceğim.
Aslında Bursa'ya arabamızı servise götürmek için gittik eşimle. Eşim grip olmuştu ve arabayı ben götürürüm dememe rağmen birlikte gideriz dedi. Arabayı servise bırakınca ben dayanamıyorum hastaneye gidelim deyine tuttuk hastanenin yolunu. Serum taktılar ve serum yarım saatte bitince taburcu ettiler. Ama eşim tam kendine gelmemişti. Dedim yapacak bir şey yok gel sinemaya gidelim belki uyursun en azından bir buçuk saat :)
E sinemadan çıktık ama arabanın işi bitmemiş. Dedim eşime gel bakayım burada bir Douglas mağazası vardı bir şey bakıp çıkacağım. Tabi ki Beauty Blender gelmiş mi diye bakmaya girdim ve bingo!!! Beauty Blender tüm şirinliğiyle karşımda. Hemen kaptım bir tane. O kadar minicik ki bu kadar küçük olacağını zannetmiyordum. Eşim de tabi sorgulayan gözlerle bana bakıyor. Bu mu 54.90 TL diye :) Evet fiyatı bu ama şuan yurtdışına gidip alabilmek gibi  bir şansım olmadığından aldım. Çok gerekli miydi? Onu da kullanınca blogda incelemesini yaparken göreceğiz.
Oradan çıkınca Yves Rocher markasının da buna benzer bir süngeri olduğu aklıma geldi. Hazır Yves Rocher de varken girdim içeri. Sadece bir tane vardı ve mağaza okadar kalabalıktı ki hemen alıp kasaya gittim. Hemde %30 indirim vardı. Keşke makyaj fırçalarından da alsaymışım dedim sonra ama neyse alamadım onlardan. Normalde fiyatı 9.90 TL diye biliyordum ama 7.90 TL ödedim süngere. Sanırım %30 indirimden dolayı fiyat düştü. Bununda incelemesini diğer süngerlerle karşılaştırmalı olarak yapacağım.
Aslında Bursa'da işimiz bitince eve gelip çocukları alıp İstanbul İstinye park Avm 'ye gidecektik alışveriş için ama eşim Mac mağazasını görünce fondöten almam lazım diyordun al istersen deyince nasılsa İstanbulda da Mac 'e gidecektim bari buradan alayım dedim. Ve biten Matchmaster fondötenimden aldım. Aslında ruj alacaktım ama Twig rengi yoktu Brave renginde kararsız kaldım sin alacaktım aklıma gelmedi unuttum :( birde dramatic encounter alacaktım ama adı aklıma gelmedi. Bende aklımda olan press pigmentlerden Black Grape rengini aldım. Bu farında detaylı incelemesi ve bu farla yapılmış bir yılbaşı makyajı da bir kaç güne blogda olacak :)
Alışverişim Bursa ayağından aldıklarım böyle fiyatlarıda fişlerde detaylıca var. Sadece Yves Rocher mağazasından aldığım süngerin fişini kaybetmişim :( Ama online siteden de görebilirsiniz.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz yandaki kalplere tıklamayı unutmayın. Özellikle instagramda çok eğleniyoruz. Kendinize iyi bakın Hoşça kalın :)

1 yorum: