Mini Kozmetik Alışverişim

Merhaba
Bugün sizlerle dün yapmış olduğum mini kozmetik alışverişinin detaylarını paylaşmak istedim.
Note Cosmetics 'in 2 al 1 öde kampanyasını duymayan kalmamıştır. Ben de aslında daha önceleri nedenini bilmediğim bir şekilde ön yargılı olduğum bu markadan geçen günlerde bir lipgloss almış ve rengine bayılmıştım.
Ben genel olarak lipgloss kullanabilen biri değilim ama Note'un lipglossları çok hoşuma gitti. Renklerine bayıldım ve bu kampanyada yenilerini almak istedim :)
Biri harika bir vişne çürüğü rengi , diğeri ise lila rengi. Sanırım indirim bitmeden bir kaç rengini daha alacağım :)
Merak ettiğim bir ürünü de mat fondöteniydi. Çok kapatıcı olduğu ve kadife gibi bir bitişi olduğu yönünde çokça beğeni alıyordu. Elimde 7624712 tane fondöten olduğu halde bu fondöteni de aldım. Eve gelir gelmez denedim. Detaylı incelemesini bir süre daha kullandıktan sonra yapacağım ama ilk izlenimin çok olumlu ve gerçekten denildiği kadar var.
Kapatıcısı da oldukça övülünce almaya karar verdim. Aslında çokça övülen ürünler genelde fos çıkıyor ama ilk izlenimim olumlu. Bu kapatıcının da detaylı incelemesini bir süre kullanıp öyle yapmak istiyorum. O zaman daha net konuşabilirim.
Tam kasaya geldiğimde gelmişken azıcık bakınayım dedim ve Nascita makyaj fırçalarını gördüm. Önce birini aldım kasaya geldim. Fırçalarda da indirim olduğunu ödedikten sonra öğrendiğim halde aklımda kalan diğer fırçayı da aldım.
Detaylı inceleme gelecek ama kesik uçlu olanı göz altı kapatıcısı sürmek için düz olanı da kontürleme yapmak için aldım. Bakalım nasıllar göreceğiz.
Genelde 2 al bir öde kampanyalarda aldığınız ürünlerden düşük fiyatlı olanı ödemezsiniz. Ama benim gittiğim mağazada %0 indirim vardı ve bence daha karlıydı.
Gelelim fiyatlara. Fiyatlar fişte detaylı olarak yer alıyor. Üzerine tıklayarak büyük hallerini de görebilirsiniz.
Bu arada fişlerde neden duş jeli yok derseniz nazik çalışanları hediye ettiler yılbaşı hediyesi olaraktan :)
Benim yılbaşı indiriminden ilk alışverişim böyleydi. Sırada Watsons ve Gratis var. Bakalım daha neler alacağım? Takipte kalın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder