Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo Ve Nutri-Repair Conditioner

Merhaba
Bugün bloğumda bir ikiliyi konuk ediyorum.
Geçtiğimiz aylarda hatta çok çok önce Loreal Mucizevi Bakım Yağı'ndan memnun kalmayınca bu serisin saç bakım yağını almıştım. Aslında incelemesi gelecek ama Loreal'e bir tık daha iyi olduğunu düşündüğüm için belki şampuanı veri saç kremi ile beraber kombin halinde kullanırsam daha etkili olur diye düşünmüştüm.
Öncelikle sinir olduğum bir durumu dile getirmek istiyorum. Neden bu saç kremleri şampuanın yarısı kadar arkadaş? Azıcık bir şampuan bile saçıma yeterken bir avuç krem yetmiyor işte. Bu defa da krem hemen bitiyor şampuan yarım kalıyor. İki tane alalım diye mi nedir? Bu arada şampuan 300 ml krem 150 ml.
Neyse bu şampuan ve krem ikilisinde de aynısını yaşadım. Kremi bitiverdi. Zaten ambalajı hiç sevmediğim bir ambalaj şekli. İlla içinde kalıyor. Kavanoz olsa ne güzel olurdu.
Yves Rocher'in bu şampuanında da bir çoğunda yada hepsinde olduğu gibi bilemiyorum her ürününü kullanmadım paraben ve silikon yok. Bu bir artı tabi ama ben paraben ve silikon olmadığından saçımda bir mucizeye sebep olur sandım ama olamadı maalesef.
Şampuan ve krem çok kuru ve mat saçlar için. Saçlarım mat yada donuk görünmüyor ama çok kuru yani aşırı nemsiz. Buna rağmen bakım yağı ile birlikte kullandığım halde ben çok etkisini göremedim.
Daha önce de yazmıştım aslında benim saçlarım dalgalı hatta bayağı dalgalı ama nemsizlikten o kadar kabarıyorlar dalgalar o kadar birbirine tutunamıyor ki pişmaniye gibi görünüyorlar. Bu nedenle benim saçlarımın dalgalı görüntüsünü elde etmesine sebep oluyorsa o şampuan saçıma nem veriyor ve dalgalarımın tel tel durmasına engel oluyor demektir.
Bu seri de bunu yakalayamadım. Açıkçası Yves Rocher marka şampuanların bir kaç çeşidini deneyen eşim ve bir başka saç maskesini deneyen ben başka şampuan yada saç kremi almamaya karar verdik. Çünkü bazı şampuanları 200 ml ve bu gramaja göre çok pahalılar. Üzerine bir de vaad ettiklerini yerine getirmeyince üzülüyor insan. Ben tanesini  20 TL ye aldım. Evet bir Bonacure yada ne bileyim Kerastase'a göre uygun ama market şampuanlarına hele ki 500 ml ve 6-7 tl ye satılan şampuanlara göre pahalı.
Maalesef bir Yves Rocher ürünü ile daha anlaşamadık. Sizin deneyip çok memnun kaldığınız bir saç ürünü varsa yine de yorumlarınızı bekliyorum. Bir indirim anında alıveririm kim bilir :( Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder