Alterra Naturkosmetic Concealer

Merhaba
Aslında bu aralar kapatıcımın çizgilere dolmaması için ne yapmam gerektiğini çok güzel oturttum. Bu sayede en çizgilere dolan kapatıcıyla bile barıştım diyebilirim. Ama elimde bir sürü kapatıcı olduğu halde hala daha ısrarla alıyorum ve deniyorum. Gerçi Blogger olmak da bence bunun bir parçası.
Neyse. Bu defa şansımı daha önce bir Youtube videosunda denk geldiğim kapatıcıdan yana kullandım. Ve sadece +Rossmann Türkiye mağazalarında satışta olan bu kapatıcıyı kullanmaya karar verdim.
Alterra markası temiz içeriği  ve uygun fiyatıyla zaten ilk önce gönlümü fethetti. Bir de üzerince son kullanma tarihinin olması büyük nimet :) Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 8-9 TL civarında. Hem de indirimde falan değil. Normal fiyatı bu. İnstagran hesabımda fiyatını yazmıştım.
Aldığımın ertesi günü hemen denedim he ilk izlenimim eh işte oldu.
Ama sonra baktım ki elim günlük makyajımda hep bu kapatıcıya gidiyor. Dedim nesini seviyorum da kullanıyorum ki hani eh işteydi performansı.
Öncelikle ürün 5ml şeffar sert plastik ambalajda. Sünger uçlu bir aplikatörü var.
Gerçekten günlük kullanıma uygun hafif yapıda bir kapatıcı. Çok problemli göz altlarınız varsa asla tek başına yeterli gelmez. Ben kullanmam gerekenden açık renk kapatıcıları kullanmayı seviyorum. Çünkü hem morluk problemim olmadığından kötü durmuyor hem de doğal bir aydınlık katıyor. Tabi asla bembeyaz göz altlarım da olmuyor. Bu nedenle ben 02 light rengini aldım.
Dediğim gibi çok hafif olduğundan günlük makyajımda da tercihim bu oluyor. Sonuçta Mac Prolong Wear da kullanmak saçma olur günlük makyajda. Hatta sadece saçma değil bayağı da pahalı olur :)
Beni en cezbeden elimin sürekli ona gitmesini sağlayan şeyi internette araştırdım ama bulamadım. Göz altlarımda sürdüğüm anca bir serinlik geliyor. Hatta bayağı soğuk soğuk oluyor. Zaten kokusunun mentollü gibi oluşundan da anlayabiliyorsunuz. Ancak bu serinliği sağlayan nedir bir türlü bulamadım.
Yani demem o ki verdiği serinlik hissinden dolayı elim hep buna gider oldu. Zaten neredeyse yarıladım bile. Çünkü aynı zamanda aydınlık görüntü istediğim altına burun kemiğime dudak üstüme ve çeneme de uyguluyorum. Böylece yüzümü boyutlandırma görevini de yerine getiriyor.
Bence fiyat performans açısından gayet başarılı. Bitince alır mıyım? Her ne kadar elim hep yeni yeni ürünlere gitse de sanırım o serinlikten vazgeçemeyeceğim ve yine alacağım.
Benim bu kapatıcı ile ilgili deneyimlerim böyleydi. Siz alterra markası ile ilgini ne düşünüyorsunuz? Denediğiniz veya tavsiye ettiğiniz ürünleri yorum olarak bırakmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder