Maybelline Color Tatto Bold Gold

Merhaba
Sevgili +Makeupby Serra 'nın blog satışından aldığım bir diğer ürün de Mybelline Color Tattoo'lardan Bold Gold rengiydi.
Aslında bu rengi alırken çok umutluydum ve yapacağım makyajları da hayal etmiştim ama nedense Pink Gold rengi kadar beğenemedim.
Aslında renkle alakalı değil. Renk çok güzel bir altın rengi. Ancak nedense Pink Gold rengi kadar homojen durmuyor ve dağılmıyor. Ne zaman uygulasam parça parça duruyormuş hissine kapılıyorum.
Yine de en az diğer Color Tattoo'lar kalıcı. Akma yada bulaşma yapmadığı gibi gün içinde göz kapağınızdan uçup gitmiyor.
Peki homojen dağılmadığını düşünüyorsan neden alalım ki diyebilirsiniz. Ben yine de tek başına kullanıyorum. Bunun yanı sıra baz olarak kullanıp üzerine altın rengi toz far ile geçiyorum. Hem far iyice sabitlenip çok çok uzun saatler dayanıyor hem de çok daha altın rengi duruyor. Böylece günlük makyajların yanı sıra gece makyajlarımın da yıldızı oluyor.
Normalde indirimsiz fiyatları 18 TL ancak bildiğiniz gibi önümüz bayram ve yine indirimler bizi bekler. İndirimlerde 12 hatta 10 TL'ye bile almak mümkün.
Nereden alabiliriz diyenler için +Watsons Türkiye +Gratis ve yerel kozmetik mağazalarının yanı sıra online alışveriş ile de alabilirsiniz. Ama tavsiyem indirimde almanız. Parayı hak etmediğini falan düşündüğümden değil. Madem daha ucuza alabiliyoruz neden 18 TL verelim değil mi? Hem ekmek su gibi acil ihtiyaç değil ki indirimleri bekleyebiliriz bu yüzden. Mesela ben bu indirimde on and on bronze rengini almayı düşünüyorum.
Sizin bu seri de beğendiğiniz renkler hangileri? Yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Kendinize İyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder