Max Factor Excess Shimmer 20 Copper

Merhaba
Bugün de bloğumun konuğu bir köpük far. Evet aslında krem far da diyebiliriz ama piyasadaki diğer krem farları düşünürsek bu farın yapısı köpük gibi yumuşacık ve yağ gibi kaygan.
Aslında copper yerine taupe deselermiş adına daha iyi olurmuş. Çünkü içinde hiç turunculuk yok ve dolayısıyla bakır rengi de değil.
Ama tabi ki konumuz adı değil rengi. +Watsons Türkiye 'de ilk denediğimde yapısına dokusuna kıvamına rengine bayıldım ve yine hakkında iyi kötü hiç bir yorum okumadığım bu farı kaptım. Evet tam tabir bu çünkü her renkten sadece bir tane kalmıştı ve ben bunu kaptım. İyi de yaptım.
Eve gelip kullandığımda da iyi ki alışım dedim. Hiç baz kullanmadığım halde inanılmaz kalıcı bir far.
Sürümü çok güzel tek başına kullanılabileceği gibi daha açık bir renkle gündüz daha koyu bir renkle gece makyajlarında kullanılabilir.
Sürümü daha önce de dediğim gibi yağ gibi. Toplu iğne başı kadar bir tüm göz kapağınıza yetiyor. Homojen bir şekilde dağılması da cabası.
Ben parmaklarımla uyguluyorum ama fırçayla da aynı güzel sonucu elde ettim. Ayrıca gözün katlanma yerinde de kolayca dağıtılıyor.
İlk indirimde diğer renklerini de alacağıma emin olabilirsiniz. Yanılmıyorsam 38 TL civarı fiyatları. Açıkçası 38 TL bu minicik ürüne çok. Evet harika bir ürün ve minicik bir ürün bile yeterli yani bayağı da bereketli ama yine de benim gibi indirimde 19 TL ye alın derim.
Bir de dikkat ettiyseniz üst ambalajları hep yırtık çünkü alarmı hep üstlerine yapıştırmışlar. Çıkarırken de maalesef hep yırtıldılar :( Sadece burada mı böyle diye şikayet ediyordum ki instagramda bir kaç arkadaşımda da aynısını göründe demek ki her yer de böyle yapıştırıyorlar deyip üzerinde durmadım ama hoş görünmüyor yani keşke başka bir çözüm bulsalar :)
İlk indirimde kaçırmayın kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder