Note Long Wearing Lipstick 02 Satin

Merhaba
Geçtiğimiz ay Note Kozmetik ülkemizdeki 1. yaşını kutlaması sebebi ile bir çekiliş yaptı ve tam 100 takipçisine 100 TL değerinde ürün yolladı.
Ürünlerden biri de bu uzun süre kalıcı olduğunu iddia ettiği bu rujdu.
4 parça ürün yollandı ve bunlar bu rujun dışında terracotta allık siyah göz kalemi ve Detox fondötendi. Hediyenin kötüsü olmaz ama benim bildiğim tester verilirken bile orta ton verilir. Kimseye sorulmadan 7 ve 8 numara fondöten yollanması dahası nude ruj çılgınlığından ötürü mü yoksa satılmadığından mı bilinmez 02 numara ruj yollanmıştı.
Note ürünlerine asla lafım yok. Şimdiye kadar ne aldıysam beni pişman etmedi severek kullanıyorum ama bu ruj maalesef şimdi bile bana aşırı açık kalıyor ki yaz sonunda bir de bronzlaşınca nasıl olur tahmin bile etmek istemiyorum. Yada tahmin edeyim saatlerce dondurucuda kalmış gibi kanı çekilmiş dudaklar :(
Yine de etkilerini gözlemlemek için dışarıda sürmeye cesaret edemesem de evde sürüp dolaştım.
Yapısı oldukça kremsi. Sürerken adeta dudakta kayıyor. İçeriğindeki macadamia ve shea yağından olsa gerek dudakları çok güzel ve uzun süre nemlendiriyor.
Bir şey yiyip içmezseniz 2-3 saat dayanıyor. Ancak bir şeyler yer ve içerseniz iç kısımlardan çıkmaya başlıyor.
Bu renk daha çok sarışınlar ve beyaz tenliler için olsa da ben internetten serinin diğer renklerini incelediğimde çok güzel renkler gördüm. Hatta 17 ve 18 numarasında gözüm kaldı diyebilirim.
Note ürünleri sık sık indirime girdiğinden markayı takipte kalın derim :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder