Bargello Parfüm

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu çokça meşhur olan bir açık parfüm firması olan Bargello.
Beni takip edenler bilir. Ben 300 TL de olsa 500TL de her zaman orijinal parfüm kullanırım. Özellikle sık sık Kıbrıs'a gittiğimiz için de duty freeden ülkemizde satılandan çok daha uygun fiyata alırım parfümleri.
2 sene kadar önce İsviçre'den gelen tatile kuzenim neden para veriyorsun ki açık parfüm alsana dedi ve ilk açık parfümle o zaman tanıştım. Hatta ilk seferde ki zaten bir daha almamıştım 2 şişe aldım.
Ama ben tabi parfümleri sıkmaktan öte onlarla banyo yaptığım için hemen bittiler. Sonrasında da zaten elimde Kıbrıs'a gittiğim için bolca parfüm stoğu olduğundan elimdekiler bozulmasın diye almadım.
Sonra 8 Mart Blogger Etkinliği'nde sponsorlarımızdan birinin Bargello olduğunu görünce sevindim. Çünkü arabaya koymak için parfüm istiyordum ama elimdeki parfümlere kıyamıyordum. Merkeze gitmediğim için açık parfüm de alamamıştım henüz.
Etkinlikte parfüm hediye edilmesine bu yüzden çok sevindim. Sonra eve gelip hediye edilen parfümün kodunu araştırdığımda benimkinin 403 - BRPOUR FEGMME INTENSE 2013 olduğunu gördüm. Yani Dölce Gabbana'nın bir parfümünün benzeri. Hoş hafif çiçeksi ve vanilyalı bir koku.
Ben çok sevdim. Kalıcılığı çok güzel. Gerçi ben açık parfümleri tenime sıkmayı tercih etmiyorum ve giysilerime sıkıyorum. Giydiğim kıyafet ertesi gün bile buram buram parfüm kokuyor. Ayrıca açık yada koyu renk farketmeksizin hiç bir kıyafetimde leke yapmadı.
Zaten bence Bargello bu sektörde diğerlerinden bir adım önde bana göre. Ve tabi gördüğüme göre.
Ben ilk günden beri parfümü bazen çantamda taşıyorum bazen arabada bırakıyorum. Çünkü bazen aceleyle evden çıkmam gerekiyor ve parfüm sıkmayı unutabiliyorum. Böyle durumlarda çok kurtarıcı oluyor. Şişesinin inceliği de çantada yada torpidoda taşımaya müsait fazla yer kaplamıyor.
Benim daha önce de tercihim Bargello olmuştu. Şimdi de memnunum. Elimde şuan açılmamış bir Armani Si parfüm var. Acaba açığını Bargello'dan alıp ikinsini karşılaştırsam mı diyorum? Neyse böyle bir şey yaparsam zaten blogda da yazarım.
Sizin açık parfümde tercih ettiğiniz yada etmediğiniz markalar neler paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder