Sephora Duo Eye Shadow Gorgeous Pink 04

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu sevgili arkadaşım Ayşe'nin bana hediye ettiği bu ikili Sephora far.
Daha önce Sephora'nın makyaj temizleyicilerini rimelini göz kalemini pudrasını ve bir sürü ürününü kullanmıştım ama nedense farlarını kullanmayı hiç düşünmemiştim. Ayşe'nin sayesinde bu içeriğinde paraben olmayan farı kullanma fırsatım oldu.
Sephora'nın ambalajlarını genelde seviyorum. Bu farın ambalajı da gayet güzel ve sağlam. Seyahatlerde yada günlük olarak tam çantaya atmalık. Ayrıca renkleri yaz kış kullanıma uygun olmasının yanı sıra hafif kullanımda gündüz ve sonra koyu rengin kullanımını arttırarak gece de rahatça kullanmak mümkün. Pigmentasyonları çok güzel.
Özellikle açık rengin tonu şahane. Koyu renk de tam bir mürdüm.
Tabi ki neredeyse her far kadar tozutması mevcut ama bildiğiniz gibi benim için sorun değil. Farlar olması gereken yumuşaklıkta. fırçayı daldırınca far bozulmuyor. Yani ne çok yumuşak ne de fırçayı fara defalarca sürecek kadar taş gibi değil.
Kalıcılığı da günlük kullanıma uygun ama uzun saatler geçirilecekse altına baz gerekli. Zaten genel olarak baz kullanmak gerekli diye düşünüyorum. Böylece hem far gün içinde katlanma çizginize dolmaz hem renkler daha belirgin ve kalıcı olur.
Ben bu farı çok sevdim. Değişik sıra dışı bir renk gözüme çalınırsa mutlaka alırım. Ama şuan öncelikle merak ettiğim Sephora'nın bol ışıltılı glitter farları. Her zaman olduğu gibi markanın tavsiyelerine açığım. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder