Essence Be Loud İkili Far

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu yine bir far ikilisi :)
Essence markası ülkemizde Gratis ve Rossmann mağazalarının yanı sıra bazı büyük Migros'larda da satılıyor. Çoğu zaman stantları talan edilmiş olsa da harika ürünler bulmak mümkün çünkü ürün çeşitliliği çok fazla bir marka.
Ben yine bir Youtube videosunda haki yeşili bir makyaj görüp bu renk farların aşkına düşmüştüm ki Essence standında bu farı gördüm.
İki renkten oluşan bu mini paletin renklerinden biri kirli bir altın sarısı gibi yada içinde altın yansımaları olan kirli bir açık yeşil :)
Diğeri ise güzel bir haki rengi yada asker yeşili yada kamuflaj da diyebilirim. Şimdi aklıma bir karikatür geldi. Bir erkeğe bu renkleri sorsak yeşil der sadece her halde :) Biz kadınlar renk konusunda daha çeşitliliğe sahibiz :)
Farların pigmentasyonları orta seviyede ancak altına bir far bazı ile uygulandığında daha da fazla renk veriyorlar. Yine de gün içinde kalıcılıkları çok değil. Bu arada fotoğraflarda bazsız olarak görüyorsunuz. Ben hiç bir farı baz üzerine uygulayıp çekmiyorum çünkü doğru olmaz. Bazsız nasıl göründüğü de önemli çünkü herkes baz kullanmayabilir.
Bu kısa kamu spotundan sonra :) fiyatını hatırlamıyorum ama Essence farların fiyatları genel olarak 10-12 TL civarında. Tabi bu ortalama . Daha düşük fiyata da var daha yükseğe de ancak hiç biri 20 TL'nin üzerinde değil. Zaten genel olarak stantta 20 TL üzerinde ürün bulmak zor.
Elimde bu renk far olmadığı için renklerini beğenerek kullanıyorum ama dediğim gibi bu ürün için çok da fazla bir beklentiye girmemek gerek. Sizin Essence markasında mutlaka denemelisin dediğiniz ürünler varsa yine yorum kısmında bekliyorum. Ne olduğunun önemi yok. Oje de olabilir rimel de pudra da... Önerilere açığım. Tabi ki aman uzak dur dediğiniz ürünleri de paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder