Note Hydra Color Lipgloss 14 Lilac Champagne

Merhaba
Yazın gelmesiyle birlikte koyu renkli kışlık rujlar raflardan kalkarken yerini cıvıl cıvıl rujlara ve lipglosslara bırakıyor.
Bende daha önce Noble Pink rengini incelediğim bu lipglossun şimdide tatlı mı tatlı lila rengini inceleyeceğim.
Daha önce de dediğim gibi çok lipgloss insanı değilim ama bu yaz lipgloss kullanmak için kendimi zorlayacağım :)
Bu lipgloss da tabi ki diğeriyle aynı seriden olduğundan düşüncelerim çok farklı değil maalesef. Yapısı normal lipglosslara göre biraz  kalın geldi. Maalesef yapış yapış olma durumu var ama bazı lipglosslar sakız gibi uzar ya bu lipgloss da o yok uzamıyor. Ve bir çok lipglosstan daha fazla renk veriyor. Saçlarım maalesef dudağıma yapışıyor. Ama bu genelde lipgloss sürenlerin başına geliyor herhalde.
İçeriğinde paraben olmaması ve kakao ile argan yağı içermesi bence çok güzel. Ayrıca çok güzel kokusu var. Bunlar bu glossu tercih etmek için güzel sebepler olabilir ama......
Ancak dikkatli olmakta yarar var. Maalesef bir süre sonra dudakların sağ ve sol kenarında gloss birikiyor ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu nedenle arada kontrol etmekte yarar var :(
Aplikatörü sünger uçlu sürümü kolay. Renk çok güzel tam yaza uygun.
Ama bir daha alır mıyım hiç sanmıyorum. Hele ki dudak kenarlarımda birikme yaptığını görünce iyice fikrim değişti :(
Ben aldığımda ürün 19.90 TL idi. Bazen indirime giriyor bazen de bir alana bir bedava kampanyası oluyor. İlla almak isterseniz de tavsiyem indirim yada kampanya zamanlarında almanız.
Benim bu lipglosslarla ilgili düşüncelerim böyle. Maalesef çok anlaşamadık ama yine de yazın bol bol şans vermeyi düşünüyorum bakalım yazın sıcağında iyice cıvıyıp dudak kenarlarımdan akmazsa belki anlaşabiliriz :) Bu arada bir rengini daha almışım o daha fena onunda incelemesini ve neden daha kötü olduğunu ilerleyen günlerde okuyabilirsiniz. takipte kalın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder