Mac Sin Lipstick

Merhaba
Bugün yılbaşı alışverişimde almış olduğum 4. Mac rujumdan bahsedeceğim.
Aslında nette gördüğüm bir fotoğraf üzerine bu ruju almak can atıyordum. Ne yalan söyleyeyim tabi ki gördüğüm fotoğraftaki etkiyi ben kendi ince dudaklarımda göremedim. Ama benim gönlümü fethetti. Nasıl mı?
Dün tam gezmeye gideceğiz. gezi iptal oldu. Ben full makyajla kala kaldım. Otur otur canım sıkılınca bir de üzerine karnım acıkınca gittim mutfağa kendime kocaman bir ekmek arası hazırladım. Sonrada oturdum afiyetle mideye indirdim. Ellerimi yıkamaya lavaboya gittiğimde aynada rujumun hala ilk sürdüğüm gibi durduğunu görünce şok oldum. Elimde 3 tane daha Mac ruj vardı ve evet onlarda normal rujlardan  bir tık daha kalıcılardı ama koyu bir rujun ısıra ısıra yediğim kocaman ekmeğe rağmen hala dudaklarımda olması beni çok şaşırttı.
Sadece dudaklarımın iç kısmında ruj çıkmıştı o kadar. E bence o kadarı da gayet normal. Hem dudaklarım kapalıyken rujun çıktığı kısımlar görünmüyordu bile.
Bu ruj bu özelliği ile benden tam not aldı. Çünkü özel bir gün yada gecede bir şeyler yediğimde ay rujum çıktı mı bulaştı mı diye düşünmeme gerek yok. Çünkü öyle bir ortamda da oturup ekmek arası yiyecek değilim herhalde :)
Neyse... Rujun rengine gelecek olursam kahve alt tonlu koyu bir bordo. Adı gibi insanı günaha davet edecek ve çıldırtacak güzellikte. Günlük kullanım için oldukça vamp ve sert bir ruj. Sürmesi her koyu ruju sürmesi kadar sıkıntılı. O yüzden bence mutlaka dudak kalemi ile uygulanmalı. Ve ruju sürdükten sonra daha temiz ve net bir görüntü için kenarlarından bir fırça yardımıyla kapatıcı uygulanmalı.
Ruj mat seriden. Bu nedenle ruj öncesinde dudaklar mutlaka iyice nemlendirilmeli. Ayrıca eğer dudaklarınıza koyu renk ruj sürmeden önce peeling yapmazsanız dudaklarınızdaki ölü deriden ötürü ruj parça parça durabilir. Tecrübe ile sabittir!
Mac rujlar 55 TL. Bir çok cüzdan için yüksek bir fiyat maalesef. Ama benim tavsiyem onlarca ruja sahip olmaktansa en çok kullandığınız renklere iyi bir marka ile sahip olmanız. Tabi bu benim düşüncem. Ama ben bu kadar para vermem derseniz Wet'n Wild marka rujların çoğu Mac rujlarına muadil olarak gösteriliyor. Gratis mağazalarından bu uygun fiyatlı rujlara da bakabilirsiniz.
Benim rujla ilgili düşüncelerim böyle. Ben çok sevdim. Ayrıca bu soğuk kış günleri için çok uygun bir renk. Sizin Mac markasında en beğendiğiniz ruj hangisi? Paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder