Gosh Darling Lashes Extreme Volume Maskara

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu çok cici ambalaja sahip bir rimel.
Gosh markasından yılbaşı indirimde yine hiç tester ile denemediğim ve gözüm kapalı aldığım bir ürün oldu kendileri.
Almadan önce yaptığım araştırmada haftalar önce bu rimelin methini okumuştum bir kaç yabancı bloggerın sitesinde. Bende yine ani bir kararla ambalajı çok albenili olan bu rimele kayıtsız kalamadım ve attım sepete.
Eve gelip açtığımda fırçası şimdiye kadar gördüklerim arasında ne ilginç olanıydı.
Bir tarafında kısacık ama sık kılları diğer tarafında ise aralıklarla uzun tarak gibi kılları vardı.
İlk denediğimde hacim vermesinden çok kirpiklerimi kirpik kıvırıcı olmadan bile harika bir şekilde kıvırmasına çok şaşırdım.
Açıkçası şaşırdım çünkü bende adı üstünde volüm vermesini bekliyordum.
Ertesi gün evde olduğum halde sürüp akşama kadar performansını görmek istedim. Tek katta çok hacim vermese de bazla veya iki üç kat uygulamada güzel hacim veriyor.
Tabi ki yine kirpiklerimi çok güzel kıvırdı. Akşama kadar çok güzel kaldı kirpiklerimde. Kirpikleri biraz sertleştirdiğini söyleyebilirim.
Kirpiklerimi uzattığını da söyleyemem. Ayrıca göz altlarıma akşamın geç saatlerinde dökülmeler gördüm.
Ben bir daha alacağımı zannetmiyorum. Günlük kullanımda kısa süreli dışarı çıkacağım zamanlarda kullanıp bitirmeyi planlıyorum.Çünkü ben çok arada kaldım. kirpikleri kıvırması çok güzel ama yine de ikilemdeyim.

baz ile uygulanmış hali
tek kat uygulanmış hali
%50 indirimle 13 TL gibi bir fiyata almıştım. İndirimde gördüğünüzde almak isterseniz tavsiyem mutlaka testerını denemeniz.
Benim bu ürünle ilgili düşüncelerim böyle. Sizin Gosh markasında kullanıp memnun kaldığınız rimel var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder