Bobbi Brown Corrector Bisque

Merhaba
Bugün sizlerle çok merak edilen ve illa gerekli mi diye de sürekli akıllarda soru işareti olarak kalan bir düzelticiden bahsedeceğim.
Evet sanırım düzeltici doğru kelime olmalı. bu ürün göz altlarınızdaki morluğu sildiğini iddia ediyor. Peki öyle mi?
Eğer göz altlarınızda morluk problemi yaşıyorsanız morluğu tam zıttı olan bir renk ile nötrlemeniz gerekir. Mor rengi katacak olan da turuncudur. İşte bu yüzden Bobbi Brown Corrector'ın Bisque rengi bu iş için biçilmiş kaftan. Ama tabi cilt tonunuzu da göz önüne alarak diğer renklerini de denemeniz ve sizin göz altı morluklarınız için en uygun olanını almanız gerekir.
Ayrıca belirtmeliyim ki Bisque rengi tam turuncu değil daha çok somon rengi ama buna rağmen bence en azından benim göz altı sorunsalım için yeterli. Her zaman ki gibi tam rengini 768127 foto çektiğim halde yansıtamadım :( Işık şart oldu
Ben yine her zaman yaptığım gibi risk aldım. Çok methini duyduğum bu düzelticiyi glorika.com internet sitesinden 75 TL gibi bir fiyata aldım. Şuanda da satışı devam ediyor ama site ben alışveriş yaptıktan sonra biraz değişmiş. Neyse konumuz bu değil.
Ürünün fotoğraflarda kocaman göründüğüne bakmayın içinde 1.4 gr ürün barındıra bir ürün ne kadar büyük olabilir ki? 1 TL bozuk paradan biraz daha hallice işte. Ben fotoğraflarda devasa görünen bu ürün elime ulaştığında yaşadığım şoku anlatamam. Buna mı para verdim ben yaa hem de 75 TL demiştim.
 Ben aldığım ilk zamanlarda üff gene denemeden aldım hani göz altlarında çizgilere dolmuyordu bu doluyor işte diye düşünmüştüm ama bunun sebebinin göz altlarımı iyi nemlendirmediğimden kaynaklandığını ben cilt bakım rutinimi değiştirip Kiehl's Avokadolu göz bakım kremini kullanmaya başladığımda anladım.
Göz altlarımı yeteri kadar nemlendirdiğimde asla çizgilere dolma yapmıyor.
Peki gerçekten göz altı morluklarını tamamen siliyor mu?
var                                                                        yok
Ben göz altları morluğunu sadece çok uykusuz kalmışsam yada çok fazla uyumuşsam yaşıyorum. Normal günlerde bu correctora ihtiyaç duymuyorum. Ama dediğim gibi çok yorgun yada aşırı dinlenmiş olduğum zamanlarda evet en azından benim göz altı morluklarım için çok iyi geliyor ve nötrlüyor. Tabi correctorı tek başına kullanmıyorum. Bunu kullandıktan sonra üzerine hem göz altlarım iyice kapansın hem de aydınlık bir görünüme kavuşsun diye Mac Pro Longwear göz altı kapatıcısını kullanıyorum.
Böylece göz altlarımda morluktan eser kalmazken hem de çok güzel aydınlanmış oluyor. Ama dikkat!!! Eğer ben aydınlık bir renk alayım hem düzeltici hem kapatıcı olarak kullanayım derseniz açık renk yada yanlış renk bir corrector göz altlarınızın gri durmasına hatta daha yorgun görünmesine sebep olabilir.
O yüzden siz siz olun benim gibi denemeden almayın.
Ben çok memnunum. Biterse bir daha alır mıyım? Ben çok sık kullanmadığım için biraz zor biter ama bitirebilirsem bir gün evet tereddütsüz alırım.
Sizlerin kullandığı yada merak ettiği corrector var mı? Varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder