Büyük Sephora İndirimi ve Kozmetik Alışverişim

Merhaba
Bugün bloğumda Büyük Sephora İndirimi ve benim indirimden aldıklarımla alakalı bir yazı paylaşacağım.
Bilindiği üzere Sephora her sene yılbaşı indirimi yapmıyor ve bunun yerine parfümlerde 200 TL parfüm alışverişine 50 TL indirim gibi kampanyalar yapıyor. Yılbaşından bir hafta on gün kadar sonraysa büyük kış indirimine giriyor. Bu seferki indirimde 11 Ocak - 25 Ocak tarihleri arasında.
Ben Sephora'ya çok uzak olduğumdan ilk defa bu sene indirimi denk getirebildim. Ama ne yalan söyleyeyim o efsaneleşmiş dilden dile dolaşan indirimden eser yoktu bana göre.
Bir defa sadece Sephora'nın kendi markasında indirim vardı. O da her Sephora markalı üründe değil. Sadece kapının girişinde 1 metrelik yer ayırmışlar oraya bazı tekli farları bir kaç çeşit rimel ve eyelinerı tek çeşit pudrayı iki çeşit fondöteni bolca ojeyi bir kaç lipgloss ve ruju koymuşlardı. Bir de saç tokaları aynalar vardı ama öyle aman aman kalabalık bir stand değil. Mesela pudra tek çeşitti ve iki renk koyu 4 renk açık renk pudra vardı. Bir kaç tane göz kalemi vardı. Yani çeşit vardı ama hep az az ya kalmamıştı yada bu kadar vardı. Aslında standın fotosunu çekecektim ama önü öylesine kalabalıktı ki ben bunları aldığıma bile şükrettim.
Bu arada Benefit'in sadece bir setinde indirim vardı. Ve Opi ojelerin bir kaç rengi 25TL fiyata inmişti. Bunun dışında hiç bir şeyde indirim yoktu :(
Fırçalarda da eski tip fırçalarında indirim vardı ama onlarında zaten bir kaç çeşidi kalmıştı. Yoğun olarak kaş tarağı ve eyeliner fırçası vardı.
Neyse benim aldıklarıma gelecek olursak ilk önce Rimmel London Stay Matte pudramın dibini görünce ve gittiğimde transparan rengini bulamayınca bende 20 TL 'ye satılan ve bir kaç bloggerda başarılı olduğunu duyduğum bu pudrayı aldım. Normalde kaç rengi var bilmiyorum ama indirim standında iki rengi vardı biri oldukça koyuydu neredeyse bronzer gibiydi bende açık renk olanını aldım. Bendeki renk warm ivory. Kullandıkça bloğumda incelemelerini paylaşacağım. Ama ilk izlenimim oldukça başarılı. Ayrıca fotoğrafta beyaz görünse de krem rengi bir pudra.
İkinci ilgimi çeken ve 10 TL fiyatı olan kalem rujlardı. Biri kırmızı biri turuncumsu olan bolca parlak kalem rujlar ben çok beğendim. Keşke başka renklerini de alsaymışım yani. Bendekiler 04 coral glow ve 02 fancy red. Bence kaçırmayın :)
Başka ne alsam derken CC Eye Cream+Corrector gördüm. 20 TL fiyatı var ve tek renk. Yorgun görünümü %85 yok ediyormuş. Göz altını da %91 daha pürüzsüz görünmesini sağlıyormuş. Ayrıca 1 ay düzenli kullanımda koyu halkaları %22 oranında ve şişlikleri %33 oranında düzeltiyormuş. İlk izlenimim olumlu ama 1 ay kullanım sonrasında mutlaka incelemesini yapacağım.
Makyaj fırçalarında indirim olmamasına çok üzüldüm. Sadece bir kaç çeşit fırça da indirim vardı. Bende bu çift taraflı olan fırçayı aldım. Bir tarafı far fırçası bir tarafı da alt ve üst kirpik diplerine far uygulayıp dağıtmak için ideal smudge fırça. Fiyatı 15 TL.
Başka ne alsam ki dolanırken Sephora'nın seyahat boy ürünlerinin olduğu stand da Benefit Porefessional'ın They're Real rimelin ve Make Up For Ever 'ın Smoky Extravagant rimeli de vardı bende 28 TL olan MUFE seyahat boy rimeli merak ettim ve aldım. Henüz kullanmadım ama çok ilginç neredeyse külah gibi üçgene yakın bir fırçası var. Mutlaka incelemesi gelecek.
Kasaya gelince kapıdaki standın dışında bir oje standı da kasanın yanında vardı. Ve sadece sephora ojeler vardı. Aldıklarım hesaplanırken gözüm iki tane ojeye takılınca hemen aldım. Tanesi 5 TL olan bu ojeler mini minicik 5 ml.
Benim aldıklarımdan biri  75-blackjack koyu gri oje içinde pembe mavi mor minicik ışıltılar var. Bir diğeri de 50- mystic gothic mavi yansıması olan koyu bir mor rengi.
Aldıklarım böyle detayları fişte görebilirsiniz.
Yine de her şeye rağmen güzel bir alışveriş oldu. Ben aldıklarımdan ilk izlenim olarak memnun kaldım. Siz de bence indirimdeki ürünleri kaçırmayın derim. Çünkü eminim biri mutlaka size göre.
Aldıklarınızı ve beğendiklerinizi benimle paylaşmayı unutmayın. Belli mi olur indirim bitmeden alırım falan :) Kendinize iyi bakın hoşça







kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder