Yılbaşı Makyajları Serisi 1

Merhaba
Bugün ilk defa sizlerle değişik bir yazı paylaşacağım. Benim içinde ilk olan bu yazı serisini umarım beğenirsiniz.
Herkeste bir yeni yıl telaşı mutluluğu heyecanı... Alışverişler giyim stilleri makyaj önerileri..
Bende bir kaç gün fikir olması açısından sizlerle yılbaşında da yapabileceğiniz makyajlar paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz.
İlk olarak yüzümü ve dudaklarımı




iyice nemlendirdikten sonra göz makyajımı daha simetrik ve keskin yapmak için iki adet bandın fazla yapışkanını aldıktan sonra göz kenarlarıma taktım. Sonra Maybelline jel eyeliner ile normal bir eyeliner çektim ve aynı şekilde gözümün katlanma bölgesini de eyeliner ile çizdim. Sonra bir karıştırma fırçası ile katlanma bölgesine çizdiğim siyah eyelinerı dağıttım ve iyice karışması için de mat açık kahve bir farla tekrar karıştırdım. Göz kapağımın siyahla boyanmayan kısmına da Flormar'ın crazy color serisinden aldığım kırmızı farı sürerek yeniden bir karıştırma fırçası ile farları çok fazla da birbirine yedirmeden dağıttım.
Geçen günkü alışverişimde aldığım altın renkli simleri nemli bir fırça yardımıyla tampon hareketlerle kırmızı farın üzerine sürdüm.
En son kaş altılarımı da Wet'n Wild Brule ile aydınlatıp eyeliner çektim. Ve takma kirpikleri taktım. Kirpikler çok yoğun olduğundan rimel uygulamadım. Bantları çıkardım ve önce kaşlarımı Flormar brow liner ile çerçeveleyip Nyx Taupe kaş farıyla doldurup Rimmel London Brow This Way kaş maskarası ile sabitledim.
Ten makyajımda önce Benefit Porefessional ı baz olarak hem de gözeneklerimin görünümünü hafifletsin diye yanaklarıma alnıma ve çeneme uyguladım. Mac matchmaster ve Makeup Forever fondöteni karıştırıp Real Techniques süngerle yüzüme tampon hareketlerle sürdüm. Nars Light Reflecting pudrayı makyajımı sabitlemesi için yüzümü pudraladım. Yüzümü şekillendirmek için kontürleme amaçlı The Balm Bahama Mamayı elmacık kemiklerimin altına sürdüm. Alnıma ve çene altıma da sürüp kontürleme işlemini tamamladım. Mac The Simpsons koleksiyonundan aldığım pink sprinkles allığı uyguladım. Aydınlatıcı olarak ta yine Mac Soft&Gentle rengini uyguladım.
Dudaklarımı Wet'n Wild Cherry Bomb rujuyla renklendirdim ve makyajımın daha canlı olması için Mac fix oluş uyguladım.
Biliyorum böyle anlatınca zor gibi görünüyor. Ancak yakında gerekli ekipmanı tamamlayınca video çekmeyi planlıyorum. Eğer sizde video çekmemi isterseniz bunu yorum olarak bırakabilirsiniz. Sevgiler hoşçakalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder