Son Alışverişimde Aldığım Ojeler Ve Renkleri

Merhaba
Bugün geçen hafta sonu yaptığım Watsons alışverişimde aldığım ojelerin renklerini paylaşacağım.
Alışverişimin detaylarını iki gün paylaşmıştım.
Bugün de ojeleri deneyerek fikir sahibi olmanızı istedim. Belki hoşunuza giden bir renk olur :) Bu arada hala tırnaklarım düzelmediği için ojeleri takma tırnaklara denedim :( Ve bir defa daha oje sürmeyi ne kadar özlediğimi hatırladım :(
Rimmel London ojelerinin mat olmayanları ilk katta tam örtücü olmasa da ikinci katta çok güzel renk veriyorlar.  Mat olanları ise tek katta tam örtücüler. Genel olarak ojeler çok çabuk kuruyor. Ayrıca kısa küt ve geniz fırçasıyla neredeyse tek fırça darbesiyle sürmeyi kolaylaştıran ir fırçası var. Ben fırçalarını seviyorum açıkçası. Ojelerin tanesi yanılmıyorsam 5.50 TL civarındaydı.
Genel olarak sonbahar ve kış mevsimine uygun renkler olduğunu düşünüyorum.
Golden Rose markasının mat ojeleri de ilk katta tam örtücüler ama yine de  ikinci katta da çok güzel sonuç veriyorlar. Mat olmayan bordo ojesine bayıldığımı belirtmeliyim bence tam kışlık hatta yılbaşına özel bir oje olabilir. İçinde bir sürü mavi yeşil pembe kırmızı altın renginde mini minnacık ışıltıları var. Şahsen çok beğendim.
Ojenin koyu lacivert olduğunu düşünerek almıştım aceleyle ama mat siyahmış :)
Golden Rose mat serisi ojeler fotoğraflarda mat değilmiş gibi çıksalar da aslında içinde minik ışıltılar barındıran çok hoş mat ojeler. Özellikle kahve -gri arası olan rengin içinde pembe-mor arası sedefli bir yansıma var ışığa göre çok hoş bir görünüm alıyor. Çabuk kuruyorlar. Mat serinin fırçası çok ince ve bence sürmek için 2-3 darbe gerekse de kenarları rötuşlamak için bence ideal incelikte. Golden Rose color expert bordo ojenin fırçasıysa kısa küt ve kalın. Benim için iki türlü fırça şeklide gayet kullanışlı geliyor.
NYC marka ojeyi instagram hesabında keşfet bölümünde birilerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Bulamam zannediyordum ama buldum ve aldım. Harika bir buz mavisi. Oldukça ışıltılı. Ben çok sevdim. Ama kışın kullanılır mı? Aslında kullanılır bence renklerin zamanı olmaz ama sanki kışın daha mat ve koyu renkler daha hoşmuş gibi geliyor. Yine de sıkıcı kış günlerinde hayatınıza renk katacak cinsten bir oje rengi.
Benim bu ojelerle ilgili söyleyeceklerim bunlar. Umarım hoşunuza gitmiştir. Kendinize iyi bakın. Bloğuma üye olmayı ve instagramdan takip etmeyi unutmayın. Hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder