Gratis ve Watsons Alışverişim

Merhaba
Bugün sizlerle 2014 yılının son alışveriş macerasını paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz günü yaklaşık 3-4 gündür ailecek çok pis bir gribin pençesindeyiz. Ama ben buna rağmen yılbaşı market alışverişini de bahane ederekten Gratis ve Watsons'a gitmeyi başardım :) Şimdi sesim komple kısık bir şekilde evde yatıyorum ama olsun indirimi kaçırmadım yine :)
fotoğrafım büyük boyu için üzerine tıklayınız.
İlk önce Gratis'e gittim. Aslında %50 indirime girmiş olan Gosh markasından aklımda olanların tamamını almaktı niyetim ama tabiki bu standta da bir şey kalmamıştı. Bende merka ettiğim rimelini göz primerını ve bir allığını aldım.
Hatırlatmak isterim ki her ürünün incelemesini bir süre kullandıktan sonra bloğumda yapıyorum ve bu aldığım ürünlerin incelemesini de ilerleyen günlerde yapacağım. Bu yazı sadece bir alışveriş yazısıdır.
Sonra The Balm standına da bir bakayım dedim. Ve aslında aklımda hiç olmayan Meet Matte Nude paletini alıverdim. Dahası Mont Balm paletini almayacaktım bile ama bir tane kaldığını görünce onu da alıverdim. Ve asıl almak istediğim şeyleri almayı unuttum Evet ben aslında Balm Shelter ve Sexy Mama'yı almaya gitmiştim :( Neyse artık onları da başka indirimde alırım :)
Bir de Essence standında vitaminli bir tırnak besleyici aldım.
Sonra İzmit'e yeni bir Watsons açıldığını görünce belki Nyx standı bulurum düşüncesiyle gittim ama maalesef yoktu.
Bende merak ettiğim bir top coat aldım. Sonra Golden Rose Matte Velvet rujlarından gördüm ama hiç tester yoktu bende kapattım gözümü seçtim bir tane. Dışa yüzeyleri jelatinli olduğundan içine de bakamadım. Arabaya gelip baktığımda kırmızı renk aldığımı gördüm. Şans işte :)
Fotoğrafa eklemeyi unutmuşum ama birde disk pamuk aldım.
Sally Hansen ojelerinde indirimle 7 küsur TL olduğunu görünce iki renk oje seçtim. Böylece ilk Sally Hansen ojelerime kavuşmuş oldum.
Kasaya gelince 30 TL yi geçtiğim için bir takım şeyleri indirimli alabileceğimi söylediklerinde yastık almak istediğimi ama iki tane almak istediğimi söyleyince tamam dediler. Bende kızlarımın odası için bu şeker yastıklardan aldım :)


Fiyatlarına gelince fişlerde detaylıca var.
Çok memnun olduğum bir indirim olmasa da ben 31 aralık günü bir atraksiyon bekliyorum nedense ama bakalım. Benim alışverişim böyleydi.
Sizler ilk defa bu indirimle hangi marka ve ürünlerle tanıştınız? paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder