Maybelline Newyork Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H 01 Black

Merbaha
Bugün bloğumda Maybelline jel eyelinerı konuk edeceğim.
Ben kendim için doğru eyelinerı bulana kadar rahat 4-5 tane eyelinerı çöpe atmışımdır. İlk eyeliner deneyimimi keçe uçlu eyeliner ile yaptım ve keçe uçlu eyelinerları beğenmedim. Çünkü sürmek için eyelinerın ucunu yukarı doğru tutunca keçe uca fazla ürün gelmiyor ve defalarca eyelinerı çevirip ucuna ürün gelsin diye bekliyorsunuz. Bu denediğim 3 keçe uçlu eyelinerda da böyleydi.
Sonra likit eyeliner ile şansımı denemek istedim ve yine başarısız oldum. Çünkü likit eyelinerlarda aplikatörün ucu o kadar inceydi ki yeterince eyeliner sürme becerim oluşmadığı için aplikatörün hakimiyetini sağlayamıyordum. Bunu da bir kenara koyduktan sonra yeni arayışlara girdim.
Aslında jel eyeliner kullanmak bana daha zor geliyordu. Fırçayla uygulamak beni daha çok oyalayacak zannediyordum. Ancak hiç de öyle değilmiş.
Ben Maybelline Jel Eyelinerı Watsons'tan indirimle 19.90 TL gibi bir fiyata almıştım. ama Maybelline markası bulunması kolay bir marka ve artık neredeyse  her yerde satılıyor.
Gelelim ürünün yapısına. Eyeliner oldukça yumuşak. Sürümü çok kolay. Bir defa da oldukça örtücü. Rengini tam veriyor ve defalarca üstünden geçmek gerekmiyor. İster ince uçlu eyeliner fırçasıyla ister kesik uçlu eyeliner fırçasıyla uygulayabileceğiniz gibi Maybelline eyelinerın paketinin içinden çıkan eyeliner fırçasıyla da gayet güzel sürebilirsiniz. Hatta ben paketten çıkan fırçayla uygulamayı daha çok seviyorum.
Ürünün performansına gelecek olursak bence oldukça başarılı. Zaten iddiası 24 saat kalıcı olması. 24 saat denemedim ama 15 saat denemiş ve düğünde saatlerce tepinmiş biri olarak söylüyorum ki asla akma bulaşma yapmadı. Yapısı hiç bozulmadı.
Tabi ben sadece ürünü eyeliner olarak kullanmıyorum. göz içime uyguladığım kalem yada siyah farın üzerine sürerek sabitlenmesini sağlıyorum. Yada siyah renk makyajlarımda far bazı olarak kullanıyorum.
Bence ürünle ilgili tek dezavantaj kavanoz şeklinde olması. İçinden ürün almakta sıkıntı yok sıkıntı ürünün çabuk kurumaya meyilli olması. Benimki henüz kurumadı ancak eyeliner sürmeye alışık değilseniz ve eyeliner sürmek 10 dakikadan fazla sürüyorsa kapağını bu süre içinde kapalı tutsanız iyi olur.
Bana eyeliner sürmeyi sevdiren bu ürünü severek kullanıyorum. Bittikçe alırım demek istiyorum ama ne zaman bitirebilirim bilmiyorum.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Unutmadan şuan instagram hesabımda bir çekiliş yapıyorum. Katılmak isterseniz beklerim. Ayrıca makyajlarımı Youtube videolarında görmek istiyorsanız instagramdan bunu belirtirseniz sevinirim. Böylece benim de video yapıp yapmamak arasındaki kararsızlığım netliğe kavuşur. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder