Bee Beauty Vücut Peelingi Vanillia & Cheesecake

Merhaba
Bugün bloğumda Bee Beauty markasının vücut peelingini inceleyeceğim.
Bu peelingi Gratis mağazasından aldım. Zaten ürün Almanya'dan Gratis tarafından ithal edilmiş ve dolayısıyla sadece Gratislerde satılıyor.
Ben bu peelingi yaz indiriminden bir alana bir bedava kampanyası ile almıştım. Bir tanesini kullandım bitmek üzere bu elimdeki yedeği. Ben o zaman kampanyadan ikisini 12.90 TL ye almıştım. Bugün Gratis'e gittiğimde fiyatının hala aynı olduğunu gördüm. Yalnız dikkat aynı ambalajla ürünün bir de vücut kremi var dikkat edin :)
Ürün mis gibi vanilya kokmasının yanında bence harika limonlu cheesecake kokuyor. Neredeyse tadına bakacağım yani o derece güzel. 200ml bir ürün ve bence bereketli de bir ürün.
Peki cilde etkisi nasıl?
Ben ilk kullanımda nedense vücudumu sabunlamadan önce kullanmıştım. Ama siz bu hataya düşmeyin ve duşunuzu peeling yaparak bitirin.
İçindeki tanecikler neredeyse tuz kadar minik. Ama ben iri taneli peeling sevmediğim için bence tanecikleri ideal ve cildi çizmiyor. Bende herhangi bir tahriş yada alerjiye sebep olmadı.
Peelingi uyguladıktan ve suyla temizledikten sonra cildiniz pamuk gibi oluyor ve yağlı bir his bırakıyor. Ama sadece his olarak yani öyle vıcık vıcık yağ olmuyorsunuz. Sanki cildinize vücut kremi sürmüşsünüz gibi. Böylece ekstra vücut kremi kullanmanıza gerek kalmıyor. Ama bence özellikle kış mevsiminde hele ki cildiniz de kuru ise mutlaka vücudunuzu nemlendirecek bir vücut kremi yada losyonu kullanın. Aynı serinin vücut kremi de mevcut ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum. En kısa sürede alıp onu da denemeyi planlıyorum. Hatta bugün alacaktım ama sadece peelingi kalmıştı.
Kısaca ben banyoda peelingini duş sonrası nemlendirme hissini ve cildimde bıraktığı o harika kokuyu çok seviyorum. İnce taneli hoş kokulu bir peeling arayışındaysanız bence bir şans verebilirsiniz.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Unutmayın İnstagram hesabımda şuan bir çekiliş var ve katılımınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder