Sephora Rouge Infusion 10H Lip Ink Kalıcı Ruj

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Sephora'nın 10 saat kalıcı olduğunu iddia ettiği ruju Rouge Infusion Lip Ink. Yine Youtube'da bir makyaj videosu izlerken Sephora'nın kalıcı rujunu kullanan arkadaşı görünce oo güzelmiş deyip almaya karar verdim.
10 RED ESSENCE
Sephora mağazasına gittiğimde yine yanlış yönlendiren bir mağaza çalışanı sonucunda bu ruju almaya ikna edildim. Tabi ki videoda gördüğüm ruj bu değildi. Ambalajı daha farklıydı ama yok efendim bu en yeni ürün en kalıcı ruj bu falan demek suretiyle yine kandırıldım.
Benim aldığım ruj daha bordoya kaçan bir renk. Video da gördüğüm ise tam bir kırmızıydı.
Evet sırf videoda gördüm ve o rujun da kalıcı olup olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok ama en azından rengi için bile alınabilirdi.
Sürdükten yaklaşık 10 dakika sonra sildiğimde durum bu.
Keza bu rujunda kalıcı olduğu söylenemez. Zaten ilk sürümde tam kapatıcı değil. Kesinlikle iddia edildiği gibi 10 saat kalıcı hiç değil. Gloss gibi bir yapısı var. Mutlaka kuruduktan sonra üzerinden bir kat daha geçilmeli. Hiç bir şey yiyip içmezseniz iki saat anca dayanıyor. Sonra rujun sadece izi kalıyor ve hafif bir renk kalıyor dudaklarınızda.
Benim aldığım renkten midir bilinmez zamanla dudak çizgilerime doldu ve dolan yerlerdeki ruj daha da koyu bir renge büründü. İlk sürdüğümde parlak bir süre sonra yarı parlak ve zamanla mat bir görüntüye kavuşuyor.Diğer kalıcı rujlar gibi zamanla pütür pütür olup dökülmemesi sanırım tek avantajı. iyice kuruduktan sonra bulaşma yapmıyor ama nasıl oluyor da kalıcılığını çabuk yitiriyor anlamıyorum.
Siz siz olun bence hangi mağaza olursa olsun aklınızdaki ürünü de mağaza çalışanının size tavsiye ettiği ürünü de denemeden almayın. Sonra almadığınız üründe aklınız kalmasın.
Benim Rouge Infusion deneyimim maalesef böyleydi. Yine de kullanırım ama başka rengini alır mıyım şuan için bir şey söyleyemem. Ruju ağustos ayından beri zaman zaman kullanıyorum. Zamanla sever miyim onu da bilmiyorum ama şuan ki düşüncelerim çok olumlu değil.
Beni aynı zamanda instagramdan gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilir ve bloğuma bu siteye katıl butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder