Benefit They're Real Rimel

Merhaba
Bugün sizlerle Benefit They're Real rimel üzerine bir  yazı paylaşmak istiyorum.
Ben daha önce Lancome Fatale rimele resmen hayrandım ancak artık üretilmediğinden midir yoksa ülkemize gelmediğinden midir bulamaz olmuştum. Lancome'un diğer rimellerini de denedim ve çok beğenerek hala kullanıyorum ancak hepsinin ayrı ayrı özellikleri var. Ve ben hepsini içinde barındıran bir rimel arayışına girmiştim. Başarısız 3-4 rimel alışverişinden sonra bu rimeli almaya karar verdim ancak fiyatı 110 TL idi ve ben ona vereceğim parayla Benefit'in meşhur Primping With The Stars kitini aldım. Böylece içinde hem They're Real rimel vardı hem de daha 4 tane seyahat Benefit ürünü vardı.
Ancak eve gelip rimeli kullandığımda orijinal boyunu almadığıma pişman oldum. Ve ilk Sephora alışverişimde kendisine sahip oldum.
Rimel tam bir siyah. Akmıyor ve göz altlarına dökülme yapmıyor. Doğru uygularsanız takma kirpik takmışçasına harika kirpiklere kavuşabilirsiniz.
Rimeli uygulaması biraz zahmetli. Önce klasik rimel sürer gibi kirpik diplerinden uçlarına doğru zigzag çizerek sürüyorsunuz. Sonra fırçayı dik tutarak fırçanın ucundaki kılları kiriklerinize yine dipten uca tek tek tarıyorsunuz. Ve son olarak yine fırçayı yan tutup zig zag çizerek son rötuşları yapıyorsunuz. Ürünü ilk zamanlar almak için araştırdığımda çok memnun olan da vardı hiç beğenmeyende. ama beğenmeyenlerin ürünü yanlış uyguladıklarını düşünüyorum açıkçası.
Ben sanırım hayatımın rimelini buldum. Dediğim gibi Benefit markası ülkemizde sadece Sephora mağazalarında satılıyor. Fiyatı biraz yüksek gelebilir ama bence hakediyor.
Sizlerin işte hayatımın rimeli dediğiniz ürünler neler paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda instagramdan gamzecelikdemir kullancı adımla takip edebilir bloğuma bu siteye katıl butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder