Rimmel London Lipstick Lock Ruj Sabitleyici Solüsyon


Merhaba
Yine değişik bir ürünle karşınızdayım. Bu ürünü yurtdışından aldım ancak Rimmel London markası ülkemizde Watsons mağazalarında satıldığı için belki bir gün ülkemizde de satılabilir düşüncesiyle deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Lipstick Lock yani ruj sabitleyici solüsyon oje ambalajı gibi bir ambalaja sahip olmanın dışında yine aynı oje fırçası gibi de bir fırçası var.
Üzerinde herhangi bir içerik bilgisi yada nasıl kullanılacağına dair bilgi olmasa da araştırınca en azından nasıl kullanıldığını öğrendim.
üsttekinde ürün yok alttaki rujun üzerinde ürün var.
Dediğim gibi içeriğini bilmiyorum ama yapısı su gibi ve malesef rujun üzerine sürdüğünüzde dudaklarınız bir hayli yanıyor bir kaç saniye. Ancak hemen kurudu için yanma da uzun sürmüyor. Solüsyon su gibi olduğundan rujun yapısında dokusunda renginde yada cinsinde her hangi bir değişime neden olmuyor. Yani matlaştırıcı yada parlatıcı bir özelliği olmadığı gibi su gibi olduğundan ekstra ağırlıkta yapmıyor. 
Rujun üzerine tek kat uygulanıp kurumasını bekliyorum. Transfer olan yani kalıcı olmayan rujlarımı bulaşmaz hale getiriyor diyebilirim. Ancak rujum tamamen kalıcı oluyor hiç çıkmıyor diyemem malesef. Her kalıcı olduğunu iddia eden rujlar gibi yemek yiyince malesef yine çıkıyor iç kısımlardan.
üstteki transfer olurken altta solüsyon uygulanan ruj transfer olmuyor. 
Rimmel London markası çok uyguna satılmasına rağmen bence çokta merak edilip alınacak bir ürün değilmiş ama merak işte. En azından ben aldım inceledim çokta gerekli olmadığını anladım. Ama yine de en azından elimdeki rujları kalıcı yapsın derseniz şans verebilirsiniz. Hani görür de merak ederseniz haberiniz olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder