Loreal False Lash Superstar Çift Taraflı Rimel

Merhaba
Dün çekmecemi açtım baktım saydım ve 50'nin üzerinde rimelim olduğunu gördüm. O zaman artık bol bol rimel incelemesi gelebilir.
Bunlardan biri de bir blogger etkinliği sebebiyle cosmetica firmasının adreslerimize yolladığı  paketten çıkan Loreal'in bu çift taraflı rimeli.
Yaşı 30 ve üzeri olanlar aslında bu rimelin yaklaşık 14 sene önce de var olan ve yine loreal markasına ait çift taraflı rimelin aynısı olduğunu hatırlayacaklardır. O zamanki adını hatırlamamakla birlikte ambalajının aynı olduğunu sadece baz olan tarafın düz beyaz rimel olan tarafın düz siyah bir ambalaja sahip olduğunu çok net hatırlıyorum.
Her halde o zaman insanlar baz kullanmaktan bihaber olduğundan pek tutulmamış olmalı ki piyasadan kalkmıştı. Oysa ben severek kullanıyordum ve 2 tane bitirmiştim. Ve şimdi yeniden rimel bazlarının revaçta olmasıyla Loreal çok üzerinde düşünmeye gerek duymadan 14-15 sene önceki ürününü ambalaj değişikliği ile yeniden piyasa sürdü.
Ürünün baz tarafı beyaz kirpiklere hacim vermeyi vadediyor. Gerçekten de beyaz tarafı sürdüğünüzde çok fazla ve uzun kirpiğiniz varmış gibi görünüyor. Baz tarafı ile ilgili söyleyebileceğim tek olumsuz taraf keşke bazın içinde minik tüycüklerden olsaydı böylece çok daha fazla hacim vaadini yerine getirebilirdi.
Rimel kısmına gelecek olursak bu tarafı da uzunluk ve kıvrıklık vadediyor. Bence beyaz bazı iyi kamufle edecek kadar siyah ve kıvamlı. Benim kirpiklerimde vaadlerini yerine getirdiğini söyleyebilirim.
Kullanımına gelecek olursak ben önce kirpik kıvırıcısı kullanmadan ( çünkü kıvırıcımdan memnun değilim ve kirpiklerimi kenarlardaki demirlere sıkıştırıp koparıyor ) baz tarafını bir güzel aynen rimel uyguluyormuşum gibi tüm kirpiklerimi kavrayacak şekilde sürüyorum. 10 saniyeden fazla beklemeden ve öteki gözüme baz sürmeden direk baz sürdüğüm kirpiklere rimel sürme işlemine geçiyorum. Çünkü benim rimeli sürmem neredeyse bir göz için 5 dakikadan fazla zamanımı alıyor. Yan, ben her iki gözüme de baz sürersem baz sürdüğüm gözümden biri çok bekleyecek baz kuruyacak ve hem bazın beyazlığının kapanması zorlaşacak hem kirpikler bazla sertleştiğinden rimeli sürmek çok daha zorlaşacak hatta imkansız bir hal alacak. Bu nedenle ben bir gözümdeki işlemi bitirip diğer gözüme öyle geçiyorum.
Gün sonunda benim kirpiklerimde düşme yoğunluğunda azalma rimelde göz altlarıma dökülme akşam bulaşma yaşamadım.
15 sene önce kullandığım rimel ne ise aynı rimeli kullanıyor olmaktan ben mutlu oldum. Dediğim gibi keşke bazın içinde hacim etkisini arttıracak tüycüklerden olsaydı. Çünkü baz beyaz olduğundan kirpikler inanılmaz yoğun görünse de rimeli sürünce siyahın da etkisiyle hacim etkisi bir nebze hafifliyor. Ancak ben rimeli sürdüğüm zamanki yoğunluğu da beğendim.
Rimele kozmetik satan yerel dükkanlardan , gratis watsons rossmann gibi mağazalardan ve online alışveriş sitelerinden alabilirsiniz.
Rimeli 30 liraya da satan var 50 liraya satan da. Şahsi fikrim her zaman olduğu gibi almak isterseniz indirimleri beklemeniz. Böylelikle yarı fiyatına alabilirsiniz.
Benim rimelle ilgili düşüncelerim bu şekildeydi. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder