Büyük Gratis İndirimi Alışverişim

Merhaba
Bildiğiniz gibi geçenlerde Gratis ters köşe yapıp bütün ürünlerde %50 indirime girdi. Maalesef alışveriş yasaklı olduğumdan tüm ısrarlarıma rağmen eşim Gratis'e götürmedi. Aslında her gün kızımı İzmit'e fizik tedaviye götürüyordum kendim uğrardım ama şans bu ya geçen hafta teog sınavı yüzünden eşim izinliydi ve İzmit'e de beraber gidince uğrayamadım. Evde somurtup oturuyordum ve saat akşam sekizdi. Eşim dayanamadı hadi kalk gidelim ne lazımsa al dedi. Tabi fırsat kaçar mı dokuzda kapanan ve 30 km uzaklıkta olan Gratis'e uçarak gittik.
Aslında ikilemde kaldım giderken çünkü bir yanım boşuna gidiyorsun derken  bir yanım ya son saatler diye stantlara bir şeyler koyulduysa diyordu.
Ancak gittiğimde bomboş stantları görünce keşke gelmeseydim dedim.
Yine de bir sürü duş jeli aldım. 750 ml duş jelleri 3.5 liraya düşmüştü. Aslında evde yığınla stok olduğu halde aldık.
Bu arada fotoğraflayamadığım bir sürü enerji içeceği ve içecek aldık. Özellikle eşim indirimli enerji içeceklerini resmen stokladı.
Bunun dışında neden aldığıma anlam veremediğim iki takma kirpik aldım. Aslında çok özel geceler dışında ve blog için yaptığım özel gece makyajları dışında kirpik takmıyorum ama sanırım yine yılbaşı makyajı yaparım diye aldım. Bir de unutmadan yurtdışından ışık siparişimi verdim yılbaşında bir aksilik olmazsa gelecek ve youtube videolarına başlayacağım. O zaman da lazım olur diye bir de tanesi 6.5 liraya düşünce aldım. Birde tabi yapıştırıcı aldım ama hiç dikkat etmemişim koyu renkli almışım. Neyse denemiş olurum böylece.
Aldığım diğer ürünlere gelince Gosh markasının almamak için direndiğim ama sonunda dayanamadığım renkli paletini aldım. Paleti sevdim hatta hemen bir kaç makyaj bile yaptım. Yine Gosh markasından renkli eyelinerlar aldım. İlk izlenimim far paleti ve eyelinerlar için olumlu. Bir de concealer aldım Gosh'tan ama aldığımdan beri ısrarla kullanmama rağmen hiç sevemedim. İlerleyen günlerde incelemesini yapacağım. Ama siz yine de okumadan almayın uzak durun derim.
Essence markasından stantta hiç bir şey yoktu bu iki fırçayı ve Make Me Brow kaş maskarasını nasıl buldum bende bilmiyorum. Toplu fotoğrafa koymamışım çünkü çoktan kullanmaya başladım bile. Çok çok uyguna aldım. Fırçalar da kaş maskarası da 6-7 lira civarıydı.


Bir de ecotools marka far fırçası aldım hiç fırçam yokmuş gibi :) Benri cep boy peçeteleri kızım kendi için aldı.
Pamuk sadece İpek markası kalmıştı ve 1 küsur liraya geliyordu 4 tane vardı 3 tanesini aldım bir tanesi de hiç bir şey bırakmamışlar diyen olmasın diye alınmadı yani.
Makyaj düzeltme çubuklarını da bu markayı hiç kullanmamıştım ama lazım diye aldım. Uçları güzel sivri ve pamuğu hemen ayrışmıyor sevdim.
Bir de almamak için direndiğim Maybelline krem farlardan on and on bronze rengini 10 liraya düşünce aldım ama zaten ona çok yakın başka krem ve köpük farlar varmış elimde. Yine de güzel. Maybelline'den bir de hakkında hiç bir şey bilmediğim ve kapağının altındaki renge bakarak aldım. Kalıcı değil ama nemlendirmesi güzel bir ruj. Rengi de olmazsa olmaz değil ama güzel.
Nedense bu aralar açık renk daha temiz duran yarı transparan yada opak ojelere taktım. Pastel in ve maybelline'in ojelerine bayıldım. Tüm ojelerimin Swatchlarının olduğu bir yazı yazmayı planlıyorum ama önce yurtdışı alışverişim gelmesi lazım.
Benim son dakika alışverişim pek iç açıcı olmasa da böyleydi. Sizler neler aldınız? Paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder