Mac Fluidline Sassy Moss Eyeliner

Merhaba
Elca ganimetlerimden biri de aslında eyeliner olan ama benim krem far olarak kullandığım bu fıstık.
Normalde 55 TL'ye satılan bu eyelinerı ben 16 TL ye aldım. İşte Elca'yı tercih etmemdeki sebeplerden ilki :)
Ama tabi her ürünü gidip bulacağınızın garantisi yok. Hatta bir ürünü aman bir dahaki gelişte alırım der ve almazsanız bir daha asla bulamayabilirsiniz.
Eyelinera dönecek olursak benim için göz kapağında değil de ancak alt kirpik diplerinde kullanılacak bir eyeliner.
Bunun dışında color tattoo bold gold rengi ile harika bir kombinasyon oluşturan harika bir yeşil. Çünkü bu yeşilin içinde de minicik varla yok arası altın yansımalar var.
Yapısı color tattoolara göre biraz daha kalın gibi. Ama onlardan kat kat daha kalıcı. Düşünün yani zamk gibi. Ben krem farları genelde parmaklarımda uygularım. Bu rengi de parmaklarımla uyguladım ama parmağımdan bu rengi temizlemek biraz zor oldu.
Altına baz kullanmadığım halde saatler sonra bile çizgilere dolmamış ve uçmamıştı.
Gece makyajımda yeşil rengin altına baz olarak kullandım ve üzerine sürdüğüm yeşil toz farı da resmen mıknatıs gibi çekti ve uçmasına engel oldu.
İnsanların Mac Black Track eyelinerı neden bu kadar sevdiklerini de böylece anlamış oldum :)
Eyeliner olduğu için diğerleri kadar kremsi değil bu nedenle parmakla uygulamak bana daha kullanışlı geliyor çünkü en azından parmaklarımın ısısıyla biraz daha ısınıp daha kremsi bir hal alıyor ve sürümü bir tık daha kolaylaşıyor. Fırça ile uyguladım ve biraz dağıtmada zorlandım bu yüzden. Bir de fırça sonrasında kazık gibi oldu malum eyeliner kendisi çünkü :)
Yine de ben far olarak kullanmaya devam edeceğim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder