Flormar Eye Perfection Primer 03 Shimmering Champagne

Merhaba
Bugün yine önceki haftalarda +Flormar Türkiye 'den almış olduğum bir far bazı ile buradayım.
Bu bol ışıltılı baz 12 ml lik bir tüpte. Maalesef daha önce de başka renginin incelemesini yaptığım bu bazın ambalajında bence büyük sıkıntı var. Acaba yalnızca benimkiler mi böyle diyordum ki önceki yazıdan sonra benimki de böyle diye bir çok geri dönüş aldım.
Ürünün kapağını açar açmaz resmen fışkırıyor. Deli gibi akıyor. E haliyle kullanman gerekenden çok daha fazla ürün geliyor. Dik koymayı da denedim sonuç aynı. Temizleyip koyuyorum ama dik durduğu halde bir sonraki kullanımda bir açıyorum yine akmış kapağına ve hala daha açar açmaz akmaya devam ediyor.
Neyse yapacak bir şey yok. Olmadı biten bir kremin kavanozuna boşaltayım diyorum bakalım.
Belki içindeki miktar azalınca düzelir.
Buradan da anlaşılacağı gibi alıştığımız bazlardan çok daha sıvı formda.
Neden ışıltılı baz yaptıklarını anlamadım. İçlerinde sadece daha önce incelemesini yaptığım 04 bright illuminator ışıltılı değildi. Diğer 3 tanesi ışıltılıydı. 01 ile biraz benzediklerinden ama bunu daha çok beğendiğimden ben 03 numarayı tercih ettim. Şimdi üzerine far  uyguluyorsun ışıltısı belli olmaz ki demeyin.
Eğer bol ışıltılı bir makyaj istiyorsam ben bu bazı wet'n wild Brulee rengi yerine sedefli yada ışıltılı açık renk bir farla sabitliyorum ve harika bir ışıltı elde ediyorum.
Ama sadece bunula da bitmiyor. Bir çok kişi sıvı highlighter yani aydınlatıcı olarak fondöteninin üzerine yüzünün yüksek bölgelerinde yüzü boyutlandırmak için de kullanıyor. Ayrıca yeni makyaj trendi strobing yani bronzer yada kontür ürünü kullanmadan sadece aydınlatıcı ile yüzü boyutlandırmaya yönelik aydınlık bir makyaj için de bu ürün iyi bir seçim.
Ben sıvı aydınlatıcı kullanmayı sevmiyorum. Ancak tüm ten ürünlerim sıvı ve krem ise evet o zaman kullanıyorum ama pudra allık ve bronzerım toz ise krem aydınlatıcı sevmiyorum.
Ama yine de cildimde hoş bir aydınlık istiyorsam bir miktar fondötenime karıştırıyorum ve sonuçtan şimdiye kadar her defasında memnun kaldım.
Şuan kaç TL bilmiyorum çünkü Flormar indirimi efsaneye döndü. Bitti bitecek uzadı şu zaman sona erecek bitmedi derken 8 TL ye aldığım ürün 5 TL ye inmiş dediler. Hala öyleyse kaçırmayın 8 TL yada 5 TL için fiyat performans açısından ambalajını görmezden gelirsek güzel bir ürün.
Sizin farklı kullanım alanlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bir tek dudak için kullansam mı bilemedim ama merakıma her an yenik düşebilirim. Eğer denersem de instagram hesabımdan görebilirsiniz. gamzecelikdemir olarak beni arayabilirsiniz. Hatta direk şuraya tıklayarak sayfama gidebilirsiniz. Yakında bomba bir çekiliş geliyor. Eminim daha önce böylesi verilmedi. O yüzden şimdiden takibe alırsanız kaçırmazsınız. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder