Bourjois Color Edition 24H Cream To Powder Texture Krem Far 05 Prune Nocturne

Merhaba
Biliyorum Bourjois ülkemizden ayrıldı ama hala Boyner Ykm ve bazen de özel alışveriş kulüplerinde ürünleri denk gelebiliyor. Hem yurtdışından online alınabileceği gibi yurtdışına giden yada oralarda yaşayan tanıdık akraba arkadaşlardan da edinebilirsiniz. Ayrıca instagram satıcıları ne güne duruyor canım. Gayet de işini layığıyla yapanlar var. Güvenle alabilirsiniz.
Ben nereden mi aldım? Tabi ki sevgili +Makeupby Serra 'nın blog satışından.
Bu kısa ve hızlı girişten sonra neden mi ısrarla nerelerden alınacağını yazıyorum? Az Sonra :)
Ürün aynı bizim Color Tattoolar gibi bir ambalaja sahip hatta aynı :) İçerisinde 5 gram ürün var.
Ürünü color tattoolardan ayıran ise üzerinde de yazdığı gibi krem formda olan bu ürünün uygularken ve sonrasında adeta pudralaşması. Bu da bana göre oldukça kalıcı olmasını sağlıyor.,
Tabi 24 saat denemedim ama gayet kalıcı. Tek başına da çok kalıcı ama üzerine aynı ton bir toz far uygulandığında çok daha kalıcı. Gece makyajlarında nefis olsa da hafif uygulamada gündüz de kullanılabilir. Ben pink gold color tattoo ile gündüz kullanmayı da çok sevdim.
Rengine gelecek olursak aslında ilginç bir renk. Kavanozunda daha mürdüm ve simli duran bu renk aslında parmakla alınca bu senenin meşhur rengi marsala oluyor. Ama uyguladığımda hafif uygulamalarda kahve rengi gibi de duruyor. Yani sanki ne kadar uygularsam o kadar değişen bir renk gibi.
Daha önce de Bourjois markasının bir çok farını kullanmış biri olarak ben bu markanın ürünlerini sevdiğimi söyleyebilirim. Dilerseniz elimdeki diğer tekli toz farlarının da incelemesini yapabiliriz. Yorum kısmında belirtmeniz yeterli :)
Benim bu sene krem farlara başlayan aşkım Bourjois prune noctune ile devam etti. Sizin krem far tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder