Wet'n Wild High Flying Colors Far Paleti

Merhaba
Daha önce incelemesini bir makyajla da taçlandırdığım hemporary solutions far paletinden sonra şimdi sırada mavi tonlarının ağırlıkta olduğu bir palet var.
Bu limited edition yani sınırlı sayıdaki paletler +Gratis mağazalarında ağustos ayı boyunca satışta olacakmış. Hem de sadece 19.90 TL gibi komik bir fiyata.
Tabi 20 TL de iyi para ancak içeriğinde 8 adet hem de harika renk veren farlar olunca 20 TL çok uygun bir fiyat.
Renkli makyajlardan çok hoşlanmayanlar için evet zor bir palet. Ancak ben renkli makyajları da sade makyajlar kadar çok sevdiğimden bu paleti de kaçırmadım ve diğer iki palet gibi havada kaptım.
Diğer palet gibi ve hatta Wet'n Wild'ın diğer farları ve far paletleri gibi bu paletteki farlarda da tozutma söz konusu ama benim açımdan bu sıkıntı yaratmıyor. En fazla önce göz makyajımı yapıyorum sonra ten makyajına geçiyorum.
Yine de bu paletin içlerinde kullanılabilirliği en yüksek palet olarak görüyorum. Yani içerisinde kullanması sıkıntı yaratacak aykırı bir renk yok.
Ben gerek gündüz gerekse gece makyajlarında özellikle yazın bu paletleri kullanmayı çok sevdim ve gelecek yaz da en sevdiklerim arasında olacağına eminim.
Eğer siz de bu renkleri makyajınızda kullanmayı seviyorsanız sınırlı sayıdaki bu paleti kaçırmayın derim.
Onlarca foto çektiğim halde hala daha renkleri tam yansıtamıyorum. Bu gidişle telefonumu değiştireceğim. Bu makyajda da aslında beyazdan açık maviye ve laciverte doğru geçişler yapmıştım ancak çok yansıtamamışım af ola. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder