Max Factor Excess Shimmer 30 Onyx

Merhaba
Yine bir Köpük far ile karşınızdayım :) Yani biri bana geçen sene çıkıp krem / köpük formdaki farlar yaz için vazgeçilmezin olacak dese yok canım ben sevmiyorum sadece kirpik diplerimde kullanırım derdim. Ama maşallah bu sene aldığım krem / köpük farları düşünürsek ben gerçekten neden bu kadar geç kalmışım bilmiyorum. Hadi elimde hiç krem far olmasa anlarım da elimde bir dünya krem far varken kullanmamış olmak da ayrı bir sivrilik ya neyse :)
Kendime serzenişten sonra gelelim bu seriden indirimde katığım son güzelliğe.
Kendisi harika bir koyu gri. Gri mi demeyin işte bence çok koyu bir gri. Yada içinde gümüş ışıltılar olan siyah mı? koyu lacivert gibi de duruyor aman neyse. Renk her ne ise boş verin. Güzel mi? Benim için harika.
Yapılarından daha önce bahsetmiştim. Köpük formda ve yağ gibi. Sürümü dağıtması uygulamadı çok güzel. Minicik bir miktar bile oldukça yeterli. Aşırı pigmentli.
Özellikle gece makyajlarında nefis duruyor. Tek başına koyu bir gece makyajında kullanabileceğiniz gibi neredeyse tüm renklerle  yapabileceğiniz kadar uyumlu.
Eyeliner olarak üst kirpik diplerine uygulayabilirsiniz. Keskin bir liner olarak kullanabilir yada hafif dağıtarak smoky dediğimiz dumanlı bir görüntü elde edebilirsiniz.
Yine alt kirpik diplerine sürüp dağıtabilir daha dramatik bir makyaja imza atabilirsiniz.
Tahmin edeceğiniz gibi bayıldım. Diğer renkleri ilk indirimde kesin alınacak.
Max Factor ürünleri  +Watsons Türkiye ve +Gratis 'in yanı sıra neredeyse tüm kozmetik mağazalarında ve online alışverişte satılıyor. Yani her yerde bulabilirsiniz ama dikkat indirimsiz şuan 38 TL. Ben indirimde 19 TL ye aldım. O yüzden yaşasın indirimler :)
Kurban bayramında indirim olur kesin. Siz iyisi mi kağıdı kalemi alın bloğuma güzelce göz atın ve neler alacağınızın listesini yapın :)
Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder