Flormar Alışverişim

Merhaba
Biliyorum uzun zamandır çok ihmal ettim ama kızımla ilgileniyordum. 27 ağustosa gün aldım ve ameliyat olacak. Biz de o güne kadar yazın keyfini çıkarmak istiyoruz. Çünkü kas gevşetme ameliyatı sonrası eli yada bacağı alçıya alınırsa deniz havuz yasak. O yüzden biz de bugünlerde yazın keyfini çıkarıyoruz. Bloğa da bu nedenle yazı koyamadım ama artık daha fazla ayrı kalamadım.
Bu süre içerisinde çokça +Flormar Türkiye alışverişi yaptım.
Flormar'da harika bir indirim vardı. İlk gittiğimde +Hacer 'in videosunda görüp bayıldığım turkuaz renkli eyelinerı aldım. Tabi yanında bir kaç şey daha beğenip aldım çünkü fiyatları bedavadan az pahalıydı.
Sonra ertesi gün dayanamadım ve bir defa daha uğradım. Bu defa eyelinerların diğer renklerini ve bir gloss aldım.
Ama sonra ilk denediğimde bu rengini almasam da olur dediğim eyelinerlardan o rengi almak için de bir defa daha gittim Flormar'a.
Şimdi efendim Flormar'ın yaz sezonunda çıkarmış olduğu Bohemian Dream koleksiyonundan Colorliner renkli eyelinerların turkuaz olanını sevgili Hacer'in videosunda görünce almalıyım dedim. Ama bir de instagram da adını hatırlayamayacağım özür dilerim takip ettiğim bir arkadaşım alp göz kapağı içine sürüp eliyle silmeye çalışıp da silinmediğini gösterince tamam dedim yaz için çok ideal mutlaka almalıyım.
Tanesini 4,80 TL ye aldığım bu eyelinerların 6 rengi var. Ben de parça parça da olsa her rengini aldım. İçlerinde en kalıcısı turkuaz renkli olan olsa da diğerleri de harika. Özellikle lacivert ve koyu yeşile bayıldım. Aslında düşünüyorum da hepsi farklı renk ve makyajlarla harika kombinler oluşturur. Bu arada bir Youtube kanalı açmaya karar verdim. Tam tarih belli değil ama takipte kalın.
Hangi ürünü hangi alışverişte aldığımı hatırlamıyorum ama karışık gideceğim. Yenilikçi Flormar bir Eye Perfection adında göz bazları çıkardı. Bunlardan 3 tanesi sedefli bir tanesi normal göz bazı. Bir çok kişi sedefli olanlardan 01 yada 03 numarasını aydınlatıcı olarak makyajında kullanmayı tercih edince bende aldım. Yine tanesi 8 TL civarındaydı. Ben 03 ve 04 rengini aldım. Biri normal baz olan bir tanesi de sedefli olan. Her ikisinin de incelemesi gelecek ama şu kadarını söyleyeyim alın aldırın :)
Bir de çok merak ettiğim şu 100lü makyaj temizleme pedleri idi. Yahu 100 tane pamuğu bu kutuya nasıl sokmuşlar diyordum ki neredeyse kağıt kadar ince olduklarını gördüm. Yani olmasa da olur. Ben ufak tefek makyaj hatalarımı temizlemek için yada 1-2 gece kalacağım ufak tatillerde kullandım. Çok inceler ve pamuk makyajınızı silerken özellikle göz makyajınızı silerken tiftik tiftik oluyor. Neyse biraz daha kullanıp nihai kararı öyle vereceğim. Bu arada aloe vera ve jojoba olmak üzere 2 çeşidi vardı. Ben jojobalı olanı aldım. Tanesi 7.95 TL idi yanılmıyorsam.
Aldığım diğer bir ürün çokça merak ettiğim köpük makyaj bazıydı. Henüz 3 defa kullandım ve bir şey söylemek için erken ama galiba yaz için uygun değil. Makyajı iyi tutuyor yapış yapış yağlı yada ağır bir baz değil ama terleyince ve yüzünüze doğru ter akınca beyaz beyaz akıyor :( yaz için değil de kış için uygun sanırım. Bakalım kış mevsiminde nasıl olacak? Bunu da 10 TL civarına almıştım.
Ancak bir sonraki gidişimde bu köpük bazın bir de köpük bb kremi vardı onu da merak edip alayım dedim ve ne göreyim Flormar çıldırmış olmalı ki bir indirim daha yapmış ve bb kremi 6 TL ye düşürmüş. Hemen kaptım bir tane. 2 numarasını almama rağmen oldukça koyu. Bunu göz ününde bulundurmayı unutmayın. Bunun dışında ilk izlenimim gayet güzel.
Bunların dışında dumanlı göz makyajları için bir fırça aldım ama henüz kullanamadım çünkü çok sivri bir ucu var ve neden se puf puf değil de daha sert bir yapısı var. 4 TL gibi bir fiyata aldım.
Elimde şuan bir tane yarım bir tane hiç açılmamış olmasına rağmen bir tane daha gözenek görünümünü azaltıcı makyaj bazından aldım. Evet bir Benefit Porefessional değil ama çok yakın. Bu nedenle günlük makyajlarımda bu bazı özel günlerde Benefit bazı kullanıyorum. Çünkü Flormar baz 7 TL civarı oysa Benefit Porefessional benim kullandığım boyu 122 TL.
Bir de uzun süre almamakta direndiğim Bohemian Dream koleksiyonu farlardan altın rengi olanını aldım ve diğerlerini almadığıma pişman oldum. Bu far da 5 TL civarıydı. Bunu da alın aldırın :)
Bir de ekstra ıslak görünümlü ve kalıcı glosslarından bu rengi aldım. Oldukça gümüş yansımalı morumsu bir gloss. Rengini güzel veriyor. Ama öyle çok kalıcı değil. Bir şey yiyip içmediğiniz sürece size eşlik ediyor.
Benim Flormar alışverişim böyleydi. Genel olarak aldıklarımdan çok memnun kaldım. Hatta indirim ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama ilk fırsatta gidip şu gloss rujlarından ve kalan diğer farlardan almayı planlıyorum. Siz bu indirimi değerlendirdiniz mi neler aldınız yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder