Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Merhaba
Uzun süre almamak için direndiğim Essence transparan pudrayı geçtiğimiz aylarda dayanamayıp aldım en sonunda. Aslında elimde bir sürü günlük kullanıma uygun pudra vardı. Gece ve özel günler için ise nars translucent crystal light reflecting pressed setting powder kullanıyordum. Ve sırf meraktan acaba Nars pudraya benziyor mu diye aldım.
Sabitlemesi ve cildi matlaştırması güzel. Pul pul yada cakey dediğimiz unlu bir görüntü oluşmuyor uyguladığımda. Ayrıca tabi ki uygulandığında beyaz beyaz durmuyor. 11 TL yada o civarda bir fiyata Gratis'ten almıştım. Ama Migros ve Rossmann mağazalarında da bulmak mümkün.
Fiyat performans açısından güzel. Göz altı kapatıcımı sabitlemesi için kullandığımda da kapatıcımın sabitlendiğini ve çizgilere dolmadığını gördüm.
Ürünün ambalajı güzel ve sağlam. Çantaya attığınızda açılacak cinsten değil. 8 gr ürün bulunuyor.
Peki Nars ile kıyaslandığında nasıl?  Nars daha aydınlık bir görüntü veriyor. Nars asla toz toz olmuyor.
Essence adından da anlaşılacağı gibi mat bir bitiş sağlıyor. Ve maalesef toz toz oluyor.
Ama Nars 7 gr ve 120 TL civarı Essence 8 gr ve 11 TL civarı. Evet birbirlerine muadil değiller ama Nars alamıyorsanız ve özellikle yağlı ve gün içinde parlayan bir cildiniz varsa Essence pudrayı alabilirsiniz.
Bir de unutmadan Essence pudrayı şu üçgen yumuşak makyaj süngerleriyle yüzümde kontür yaptığım bölgenin altına sürüp pofuduk bir fırçayla dağıtıyorum. Böylece kontür hattım daha belirgin oluyor.
Geçen günlerde de 3-4 defa far bazını sabitlemek için kullandım ve bu performansını da beğendim.
Siz de benim gibi high end ürünlerinizin bitmesinden korkuyorsanız yüksek fiyatlı ürünlerinizi özel gün ve gecelerde uygun fiyatlı ürünlerinizi ise günlük kullanabilirsiniz.
Benim şu aralar aklımda Chanel Poudre Universalle Libre var. Sizin kullanıp memnun kaldığınız yada aman uzak dur dediğiniz uygun yada yüksek fiyatlı pudralar neler? Yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler. Hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder