Dermadolin Seranem Saç Bakım Şampuanı

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Dermadolin markasına ait Seranem bakım şampuanı.
Daha önce hiç duymadığım ve dolayısıyla hiç bir ürününü kullanmadığım 8 Mart Blogger etkinliğinde hediye edilen Seranem ile ilk defa tanışmış oldum.
Şampuanın içeriğinde sağlıklı ve neme doymuş bir saç için ne gerekiyorsa bu bileşenler mevcut. Amacı saçı neme doyurmak ve kurumasını ve dolayısıyla kırılmasını engellemek.
Peki benim izlenimlerim neler?
Bildiğiniz gibi benim saçlarım oldukça dalgalı. Ve bu nedenle şampuan ve saç kremi incelemem biraz garip. Ben saçımı gece yıkar tarar ve kurutmadan yastığıma bir havlu serer yatarım. Sabah uyandığımda saçım tel tel kabarmışsa o şampuan saç kremi yada maske artık kullandığım her ne ise benden geçer not almaz. Çünkü yeterince neme yada buklelerimi tutacak bileşenlere sahip değil demektir.
Ama sabah kalktığımda elektriklenme ve tel tel olma durumu azsa tamamdır. Hele hiç yoksa işte o hayatımın şampuanıdır :)
Bu şampuanı da aynı şekilde kullandım. Ve sabah kalktığımda saçlarımda çok az bir elektriklenme vardı. Ama dediğim gibi az olması benim için geçer not almasına yeterli. Yeter ki saçlarım pişmaniye gibi dağılmasın :)
Her saç tipine ait kişilerce kullanılabilen bu şampuanı ben beğendim. Çok hoş hafif pudralı gibi bir kokusu var. Hele ki Cosmed Hair Guard saç kremi ile kullandığımda ikisinin uyumuna bayıldım. Yaz olmasına ve ensem pişmesine rağmen salık saçlarla gezmenin keyfini yaşadım. Saçlarımdaki dalgaların kabarmaması benden her ikisinin de artı puan almasına sebep oldu.
Eğer sizin de söz dinlemeyen saçlarınız varsa bu şampuana şans verebilirsiniz. Sizin bu markada kullanıp beğendiğiniz ürünler varsa tavsiyelere açığım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder