Watsons Deep Cleansing Nose Pore Strips / Siyah Nokta Temizleyici Bant

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Watsons markasına ait bir siyah nokta temizleyici bantlar.
Günün kiri tozu maalesef cildimizde birikiyor ve bazen tembellikten yada çeşitli sebeplerden dolayı yerine getirmediğimiz cilt bakım rutinimizden dolayı gözeneklerimiz tıkanıyor ve siyah nokta oluşumuna da zemin hazırlanıyor. Bu gibi durumlarda siyah nokta temizleyici bantlar oldukça işimizi görüyor.
Ben uzun yıllar Nivea markasının bantlarını kullanmış biri olarak tavsiye üzerine ve Nivea bantların neredeyse yarı fiyatına ve içinden 10 adet çıkıyor diye gittim Watsons markasına ait olan bu bantlardan aldım.
Ben aldığımda fiyatı 8 TL civarındaydı. İçerisinden 10 adet çıkıyor. Bunların hepsi Nivea'nınkinin aksine hepsi burun için. Nivea'nınkinde alın ve çene için de çıkıyor.
Kullanımı aynı. Burnunuzu bir miktar su ile ıslatıp kuru ellerinizle bandı yerinden çıkartıp burnunuza hafif baskı uygulayarak yapıştırıyorsunuz ve 10-15 dakika bekledikten sonra çıkarıyorsunuz.
Derinlemesine temizlediğini iddia eden bu bantları ben maalesef hiç sevemedim. Siyah noktaları çıkarmakta çok başarısız. Anca burun kenarlarındaki tüyleri çıkarıyor o kadar. Zaten bunu bandı çıkarırken de anlıyorsunuz çünkü bandı hemen çıkarabiliyorsunuz. Oysaki Nivea bandı çıkarırken resmen hepsini tek tek söktüğünü hissediyorsunuz. Öyle ki canınız da acıyor biraz ve banda baktığınızda neden canınızın acıdığını anlıyorsunuz. Ve bandı çıkarınca pürüzsüz bir burunla karşılaşıyorsunuz. Ama ben aynı etkiyi Watsons bantlarda göremedim.
Bitsinler diye uğraşırken bir de 8 Mart Blogger Etkinliği'nde Watsons'ın yolladığı paketten bir kutu bant daha çıkınca üzüldüm açıkçası ne yalan söyleyeyim. Çünkü zaten alıp memnun kalmadığım ve bitsin diye kullandığım bir üründü. Şuan elimde 3 tane benim aldığımdan 10 tane de Watsons'ın yolladığından var.
Dediğim gibi sırf bitsin diye kullanıyorum ve bir daha asla almayacağım.
Benim Watsons burun bantlarıyla ilgili düşüncelerim böyle. Maalesef yine çokça şişirilmiş bir ürünü gidip koşa koşa aldım ve hayal kırıklığına uğradım. Sizin kullanıp çok memnun kaldığınız yada aman uzak dur dediğiniz siyah nokta bantları varsa yorum olarak bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder