Eglantine Refreshing Cologne / Gül Kolonyası.

Merhaba
8 Mart Blogger Etkinliğinde bize paket yollayanlardan biri de ilk defa duyduğum ve ürünlerini ilk defa kullandığım Eglantine markasıydı. Bir hediye paketi içinde bu gül kolonyası ve güllü el kremi vardı. Henüz el kremini hiç açmadım çünkü kullandığım başka kremler var. Ama kolonyayı gelir gelmez açtım ve kullanmaya başladım.
Ben limon kolonyasından çok değişik kokularda kolonya kullanmayı daha çok seviyorum. Daha önce safran çiçeği kolonyası ve zeytin çiçeği kolonyası kullandım ve çok beğendim ki hala yedekleri var.
Bu kolonya da sevdiklerim arasına girdi.
Şimdi bildiğin gül kolonyası nesi değişik ki diyebilirsiniz. Keşke şuraya fotoğraf iliştirdiğimiz gibi kokusunu da alabileceğiniz bir şey olsaydı.
Birincisi bu kolonya bildiğimiz gül suyu kolonyaları gibi değil. Yani alkollü. Ayrıca klasik gül suyu kolonyası güllaç aşure gibi bir takım yiyeceklerde kullanılıyor ancak bu kullanılmıyor.
Alkolsüz gül suyu kolonyasını cilt bakımında tonik yerine de kullanabilirsiniz ama bunu kullanamazsınız.
E madem alkollü gül kolonyasını bir şeyde kullanamayacağız neden almalıyız ki derseniz... Öncelikle gül suyu kolonyası sürdükten bir süre sonra kokusu değişiyor ve boğucu berbat bir hal alıyor. Ama bu kolonya öyle değil. Kokusu hiç değişmiyor. Zaten klasik gül suyu kolonyası gibi kokmuyor. Sanki gül bahçesinden geçiyormuşsunuz gibi. Daha fresh. Oldukça kalıcı. Hatta ellerimi sıvı sabunla yıkadığım halde kokusu çıkmayacak kadar kalıcı.
Dediğim gibi eğer benim gibi kalıcı ve değişik esanslı kolonyaları seviyorsanız mutlaka bu kolonyaya bir şans vermelisiniz. Ayrıca çok da bereketli. Neredeyse her gün kullanıyorum daha çeyreği bile eksilmedi. Bir kaç damlası bile buram buram kokmanıza yetiyor.
Bu arada nereden alabiliriz derseniz İnstagramda eglantine diye aratabilirsiniz yada googledan :)
Sizin mutlaka denemelisin dediğiniz değişik bir kolonya varsa yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder