NYC City Mono Eye Shadows

Merhaba
Bugün bloğumda bir far incelemesine yer vermek istedim. Aslında kendi kendime tekli far almayacağıma dair söz vermiştim gerçi bu sözümü de tuttum sonuçta bu farı ben almadım bir kitap bir kartpostal etkinliğinde hediye edildi.
Bu arada neden tekli far almıyorsun diye sorarsanız paletler daha kullanışlı geliyor bir de yer kaplamıyor ama tabi ki daha önce karşılaşmadığım kadar harika bir farla karşılaşırsam sözümü tutamayabilirim.
NYC markası Watsons mağazalarında satılan gayet uygun fiyatlı ancak ürünlerinin çoğu gerçekten çok kaliteli olan bir marka. Çoğu diyorum bütün ürünlerini deneme şansım olmadı. En azından benim kullandıklarım fiyat performans açısından oldukça başarılı.
Bu fara gelecek olursak 2.2 gr. ürün barındırıyor. Ben kaybetmişim ama içinden sünger uçlu bir aplikatör çıkıyor.
Pigmentasyonu orta seviyede. Kalıcılığı da maalesef orta seviyede. Ancak far bazı ile kullanıldığında pigmentasyonu da kalıcılığı da biraz daha artıyor diyebilirim. Çok hafif ışıltılar içeriyor. Öyle ki bayağı bir inceledim mat mı acaba diye.
Evet hediye edildi ama şimdi hediye diye de oo harika muhteşem gider her rengini alırım diyemem. Yalan söylemiş olurum. Rujlarından memnun kaldığım kadar çok tatmin etmedi beni maalesef. Yani normal ortalama bir far. Ama çok değişik bende olmayan bir rengine denk gelirsem yine de şans verebilirim. Çünkü bu demek değil ki serinin tüm renkleri böyle. Misal Too Faced Chocolate Bar paletteki farların pigmentasyonları birbirini tutmuyor.
Her zaman olduğu gibi tavsiyelerinize açığım. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder