H&M Lipgloss Sugar Pink Ve Red

Merhaba
H&M markası da bir çok marka gibi geçen yazdan beri kadın erken çocuk giyiminin yanı sıra  mağazalarında makyaj malzemeleri de satmaya başladı. Çok da iyi yaptı. Her ne kadar her şehirde bir H&M olmasa da gittiğiniz şehirde H&M varsa mutlaka uğramalısınız.
Malumunuz yazın genelde hem canlı duruşlarıyla hem de uygulama kolaylığı açısından lipgloss daha çok tercih ediliyor. Daha önce ojelerini aldığım ve çok sevdiğim bu markanın bu defa şeker gibi duran lipglossları beni çok cezbetti ve kendime bu yaz lipgloss kullanacaksın sözümden sonra bu iki bebeği kaptım.
Dudakta maalesef renlerini neredeyse hiç belli etmeseler bile yine de tek başına kullanıldıklarında dudakta ışıl ışıl duruyorlar. Özellikle pembe ve lila renkleri ile kullanıldığın da da yaz bahar ve yaz ayları için kullanıma çok uygunlar.
Yapıları bilindik gloss yapısında. Çok yağlı yada yapış yapış değiller. Konuşurken dudakta uzamıyorlar. Ama yine neredeyse her glossta olduğu gibi dudak kenarlarında birikme yapıyorlar. Ve yine hatırlatmalıyım ki rüzgarlı havada salık saçla kullanmayın :) Hele lipgloss sürüp salık saçla lunaparkta gondola falan hiç binmeyin saçlarınız olduğu gibi dudaklarınıza yapışıyor maalesef :(
Ambalajlarının şıklığının yanında yine aplikatörlerinin sünger uçlu olmasını sevdim.
Ben tanesini 9.90 TL gibi bir fiyata almıştım. Fiyat performans açısından normal diyebilirim. Lipglossum olsun renk vermesin ama şöyle güneş vurduğunda buradayım desin diyorsanız alabilirsiniz.
Ben H&M markasının makyaj ürünlerinin hepsini kullanmasam da çevremde kullanan bir sürü arkadaşımdan gözlemlediğim genel olarak fiyat performans açısından beğeniliyor. Farlarını baz ile kullanmak gerektiğine bir kaç defa şahit oldum. allık ve aydınlatıcılarından ayrıca makyaj fırçalarından da genel olarak kullananlar memnun. Ben de ilk İstanbul ziyaretimde bir H&M mağazası bulup altını üstüne getirmek ve diğer ürünlerini de kullanmak istiyorum.
Sizin bu markada deneyimlediğiniz ürünler varsa iyi yada kötü yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Böylece benim için de almak isteyen arkadaşlarım için de bir bikir olur :) sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder