Dermokil Hamamelis Özlü Nemlendirici Krem

Merhaba
8 mart blogger etkinliğinde bize destek olan markalardan biri de +Dermokil Kozmetik idi.
Ben de hazır günlük kremimin dibini görmüşken bu kremi kullanayım dedim ve dibini gördüğüm kremi bir süredir kullanmayı bırakıp bu kreme geçtim.
Dip not instagramdan takip edenler bili ben bir ürünün dibini görünce kullanmaya ara veriyorum çünkü bitecek diye korkuyorum :) ne saçma değil mi neyse...
Şaka bir yana cildimin yine azıttığı ve benimde sivilcelerimle oynayarak iyice çıkmaza soktuğum cildime belki iyi gelir düşüncesi ile kullandığım kremi bırakıp bu kreme geçtim. Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve içinde bir kaç kullanımlık krem kaldı ama önce kremden bahsedeyim sonra deneyimlerime :)
Krem Türk Malı. 50 gr ürün içeriyor. Tam krem kıvamında. Beyaz ve bitkisel beni rahatsız etmeyen bir kokusu var.
Kullanmaya başladığım ilk günlerde ne yalan söyleyeyim çok ön yargılıydım ve pek işe yarayacağını zannetmiyordum. Çünkü hani kil maskesi yaparsınız da yüzünüz maske kurudukça gerilir ya ilk sürdüğümde sanki yüzüm geriliyor gibi hissediyordum. Hoş hala ilk sürdüğümde bu hissi yaşıyorum ama öyle kuruluk hissi değil. Geriliyor gibi. Ama on dakika kadar sonra cildin kremi iyice emmeye başlamasıyla yumuşacık pamuk gibi bir cildiniz oluyor.
Ben kremi çok sevdim. Gece sürüyorum sabah bile pamuk gibi cildim. Çoğu zaman sabah kalkıp yüzümü yıkar yıkamaz makyajdan önce de bu kremi kullandım ve makyaj altında nemlendirmesini de sevdim.
Sivilcelerimin olduğu zaman özellikle kullandığımı belirtmiştim. Kremden midir başka kreme geçince cildimin verdiği tepkiden midir sivilcelerimde geçti ama tabi kremin böyle bir iddiası yok. Belki de denk geldi bilemiyorum ama regl dönemimde yeniden sivilce çıkana kadar cildimde sivilceler gerçekten yok oldu.
Bir daha alır mıyım bilmiyorum çünkü kremin tek yaptığı cildi çok güzel nemlendirmek. Yani yaşınız küçükse ve çizgilenme probleminiz henüz başlamadıysa uygun fiyatlı ama çok güzel bir krem. Ancak benim gibi 31 yaşına geldiyseniz ve cildinizde bazı önlemler almak istiyorsanız bu krem tek başına çok başarılı olmaz.
Dermokil markasında kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa tavsiyelere açığım çünkü bu kremde bitmek üzere zaten diğer kremim de bitiyor. Bu aralar yeni krem araştırmaları içindeyim ama dediğimin gibi önerileriniz yaşıma uygun olsun. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder