Nashi Argan Şampuan Saç Kremi Ve Argan Yağı

Merhaba
Nashi Argan ürünleriyle tanışmam +Süsyoloji Dili ve Edebiyatı buluşma tanışma etkinliği ve 8 Mart Bursa Blogger etkinliğinde +Nashi Argan  firmasının bize sponsor olmasıyla başladı.
Bize yollanan ürünler deneme boy ürünlerdi ve bende sadece birer şişe olsaydı haklarında inceleme yazısı yazmam çok doğru olmazdı. Çünkü gerçek düşüncelerim tam oluşamayabilirdi.
Ama şanslıydım ki iki etkinlikte de verilince benim saçlarımın uzunluğunu baz alarak söylüyorum 6 kullanımlık ürün çıktı.
Önce saçlarımdan bahsetmem gerekirse benim saçlarımın boyamadığım takdirde yarısı beyaz. Bu nedenle neredeyse 2 ayda bir kendi saç rengimde dip boyası yapıyorum. Bu nedenle saçlarım boyalı. Bunun dışında saçlarım kuru nemsiz belime kadar uzun dalgalı ve kalın telli.
Benim için bir şampuanın güzel olup olmamasının kriterini şöyle belirledim. Ben saçlarımı gece yıkayıp kurutmadan yastığıma bir havlu serip yatıyorum. Sabah kalktığımda saçlarım kabarmamış ve dalgalarım belirginse evet bu şampuan benim saçıma gerekli olan nemi veriyor ve elektriklenmesini önlüyor diyorum.
Bu şampuanda daha ilk kullanımda bu etkiyi verdi. Daha önce sadece bir marka daha bu şekilde beni ilk kullanımdan itibaren oldukça memnun etmişti. Bonacure Acil Kurtarma serisi. Ama o seriyi devamlı kullanmak ne kadar doğru ve sağlıklı bilemiyorum. Nashi Argan o serinin bir tık altında ama kesinlikle piyasadaki şampuanların çok çok üzerinde benden 5 yıldız alan bir ürün.
Kokusu bitkisel ama hafif hafif çok hoş geliyor.
Argan yağının %100 doğal olduğu yazıyor üzerinde. Daha önce argan yağı kullanmadım ama argan yağı olduğu söylenen yağlar gördüm. Neredeyse su gibilerdi. Ancak bu argan yağı oldukça koyu kıvamlı. Kokusu ve verdiği etki harika. Hatta şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şimdiye kadar kullandığım yağların içinde açık ara birincisi. O kadar bereketli bir ürün ki şampuan ve saç kremi bittiği halde argan yağının henüz bir tüpü bitti ikinci tüpüne yeni başladım. Argan yağı bile sadece tek başına saçımdaki elektriklenmeyi almaya yetiyor.
Nashi Argan ürünlerine kendi siteleri olan sacvesac.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Evet ürün biraz pahalı bir ürün ancak benimkiler gibi sorunlu saçlarınız varsa bence hiç başka markalarla fantezi yaşamayın ve bir defa alın tam alın. Göreceksiniz ki saçınız için ekstra bir şeyler yapmak zorunda kalmayacaksınız. Hatta doğal saç boyaları dökülme önleyici şampuanlar el kremleri hatta lipglossları bile var bu markanın. ben şimdi gözümü onarıcı sete diktim. Fiyatı biraz yüksek ama ürünler 1000 ml. neredeyse bir sene gider düşünüyorum. Özellikle saçımı onarıcı profesyonel seriden almak istiyorum. Bir zamanlar kuaför dükkanı olan biri olaraktan evde kullanmaya zorlanmam diye düşünüyorum. Tabi mutlaka burada deneyimlerimi de paylaşırım. Eeee ben bir kadının saçları en önemli aksesuarı diye düşünüyorsam bence değer.
Sizin bu markada kullandığınız veya merak ettikleriniz neler paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder