Sleek Makeup Palette The Original

Merhaba
Bugün bloğumda yine bir far paleti incelemesi yapacağım.
Sleek paletleri özellikle +SeV OnU hesabının sahibi sevgili Sevda'nın Youtube videolarında görüp çok beğeniyordum. Ama malum ülkemizde maalesef Sleek markası satılmıyor.
Bu yüzden ya gittigiyor sitesinden alabilirsiniz yada instagram satıcılarından Pellinioffical ve Dupdurushop'tan alabilirsiniz. Her ikisi de inanılmaz güvenilirdir.
Ben paleti Pellinioffical'dan aldım. Ve tek kelimeyle bayıldım. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Onlarca palete sahip bu markanın en az bir paleti eminim tam size göre. Hiç tereddüt etmeyin derim.
Maalesef her far kadar bun farlarda tozutuyor. Ama renk vermeleri mükemmel. Hele ki bazla falan kullanılırsa krem far gibi oluyorlar.
Benim aldığım The Original paletin her mevsime uygun bir palet olduğunu düşünüyorum. Ama bu paletteki renkler size göre değilse eminim mutlaka paletlerinin arasından seveceğiniz bir tanesi vardır. Ben fırsat buldukça ama sıfır ama ikinci el hiç fark etmez mutlaka seriyi tamamlayacağım.
Palette toplamda 12 renk mevcut. Maviler yeşiller pembeler kahveler altınlar.... Neredeyse her telden renk mevcut.
Fiyatlarına gelecek olursak her palet aynı fiyatta değil. Çünkü bazı paletler koleksiyon ürünü ve bulmak biraz sıkıntılı. Haliyle bazen fiyatlar  azıcık fark edebiliyor. Ama genel olarak 50-65 TL civarı diyebilirim.
Ben iyi ki Sleek markasıyla tanışmışım diyorum. Yavaş yavaş koleksiyonumu genişletmeyi planlıyorum. Ayrıca Sleek markasının allıkları highlighter ve contour setleri de gördüğüm kadarıyla çok beğeniliyor. Zaten gözüme kestirdiğim bir kaç allığı var ki aman aman :) En kısa zamanda onlar da benim olacak inşallah :)
Sizin Sleek markasından beğendiğiniz palet yada allıklar hangileri yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder