The Balm Makyaj Fırçaları


Merhaba
Hazır yılbaşı ve tabi ki yılbaşı indirimleri yaklaşırken makyaj fırçası almak istiyorum ; öyle yüzlü rakamları görmek istemiyorum ama kaliteli de olsunlar diyorsanız bu yazı ilginizi çekebilir.
The Balm markasının şimdiye kadar alıp beğenmediğim bir ürünü olmadı. Hatta verdiğim parayı hak ettiğini düşündüğüm bir marka. Ama asıl fiyatlarını değil indirim fiyatlarını hak ettiğini düşündüğüm bir marka.
Ben The Balm markasına ait bir şey alacaksam mutlaka %40 - %50 indirime girdiği kampanya dönemlerini bekliyorum. Sonuçta yarı fiyatına satılabiliyorsa neden iki katı fiyat vereyim ki?
Size benim gibi düşünenlerdenseniz eğer yılbaşı indirimi yakındır. Bu yüzden fırça almak için de makyaj malzemesi almak için de iyi bir fırsat.
Fırçaların sapında çok eğlenceli figürlerin yanı sıra ne için kullanıldığı da esprili bir şekilde yazılmış.
Ama bazen üzerinde yazıldığının aksine başka bir şekilde kullanılabiliyor fırçalar. Bende kendim ne için kullanıyorsam öyle bahsedeceğim.
Bu arada fırçalar 20 TL ile 40 TL arasında değişiyor ama indirimde yarı fiyata almak mümkün.
Yukarıdaki fırçadan iki tane alma sebebim birini pudra uygulamak birini de allık uygulamak için kullanmaktı. Ama pudra için çok daha pofuduk fırçalar tercihim olduğumdan ikisini de allık için kullanıyorum. Biri kirlenince yıkıyorum ve o kuruyana kadar diğerini kullanıyorum.
Bu çift uçlu fırçaların kısa tarafıyla tüm göz kapağıma far uyguluyorum yada göz makyajım bittiğinde kaş altlarıma aydınlatma farı sürmek için kullanıyorum. Diğer tarafı karıştırma fırçası. Bende göz kapağımın katlanma yerine sürdüğüm farı dağıtmak için kullanıyorum.
Bu fırça da çift uçlu bir fırça ve kısa tarafıyla göz içimi aydınlatıyorum yada  tüm göz kapağıma far uyguluyorum. Bunun duşunda alt kirpik diplerime sürdüğüm siyah kalemi dağıtmak için de kullanıyorum. Diğer tarafı yine bir karıştırma fırçası ama bir öncekinde daha az ve kısa kıllara sahip. Ben daha çok gölgelendirme yada koyu renk farı dağıtmada kullanıyorum.

Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz.
Bu fırçayı tamamen kaş farı ile kaşlarımı doldurmak için aldım. Kesik uçlu tarafıyla kaşlarıma far sürüyorum. Sivri uçlu tarafıyla da rujlarımın kenarını düzeltiyorum.

Yukarıdaki fırça bende yok ama ilk indirimde almak istiyorum. Her ne kadar  fondöten sürmek için kullanılan bir fırça olsa da ben göz altlarıma sürdüğüm kapatıcıyı pudrayla sabitlemek için kullanmayı planlıyorum :) Tabi önce almam lazım.
Fırçalardan çok memnunum. Defalarca yıkamama rağmen herhangi bir dağılma kıllarında dökülme yapmadı. Yüzüme uygularken de kıllarının yüzüme döküldüğünü hiç görmedim.
Size indirimde şans verebilirsiniz. Eminim severek kullanacaksınız.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek için yandaki kalplere tıklamayı unutmayın. Ayrıca bu siteye katıl butonuna basarak bloğuma üye olursanız çok mutlu olurum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder