Maybelline The Colossal Kajal Göz Kalemi

Merhaba
Bugün bloğumun kalemi bir göz kalemi.

Uzun zaman bu göz kalemini alıp almamak arasında gelgitlerim vardı. Çünkü seven de vardı nefret eden de. Ama dün İzmit'e gezmeye gitmiştim ve Ncity Avm'de bulunan CosmoHome kozmetik mağazasına saç boyası almaya diye girdim. Bu göz kaleminde de indirim olduğunu görünce hadi alayım da bir şans vereyim dedim.
Ben göz kalemini 9.90 TL fiyata aldım. Eve gelir gelmez sürdüm. Ve ilk izlenimim keşke almasaydım oldu.
ilk sürdüğümde
Çünkü alt göz kapağımın içine uyguladığımda benim için yeterince siyah olmadığını gördüm. Hatta üst üste sürmeye çalıştım ama bu defa da sürdüğüm kalemi de sıyırdı. Bir türlü renk vermedi.
ilk sürdüğümde
Bu defa da üst göz kapağıma eyeliner olarak çekeyim dedim. Ben göz kalemlerini eyeliner olarak kullanmayı hiç sevmiyorum çünkü jel eyeliner kullanmayı daha seviyorum. Çünkü jel eyeliner daha siyah daha net ve kalınlığınına yada inceliğine siz karar veriyorsunuz.
Ama yine eyeliner olarak da çok beğendiğimi söyleyemem. Tabi bunlar ilk izlenimimdi ve gözümde 4-5 saat kaldıktan sonra tam fikrim oluşacaktı. Ama ben bu süre sonundaki performansını da pek beğenmedim. Göz içlerime doldu. Alt göz kapağımın içinde ürün kalmadı ve dağıldı.
alttaki tek kat üsteki 4 kat uygulanmış hali
Ayrıca içinde kalemtraşla açılan göz kalemlerinden daha az ürün var ve asla fiyatını hak etmiyor. Piyasada aynı fiyata çok daha iyi siyah göz kalemleri var maalesef.
5 saat sonra
Benim için sınıfta kalan bir ürün oldu. Kullanır mıyım bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi elimde çok daha iyileri varken buna pek elim gitmez herhalde.
Sizlerin kullanıp çok memnun kaldığı yada hiç beğenmediği ürünler neler? Yorum kısmında paylaşırsanız bizde bilgilenmiş oluruz.
5 saat sonra
Beni instagramdan ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz yandaki kalplere tıklayabilirsiniz. Ayrıca bloğuma üye olursanız çok mutlu olurum. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder